Postveritat, discursos de l'odi i instrumentalització de la immigració
Andreu Domingo, demògraf i sots-director del Centre d’Estudis Demogràfics de la Universitat Autònoma de Barcelona parlarà de postveritat, discursos de l’odi i instrumentalització de la immigració. Domingo, autor d’obres com “Demografía y posverdad” o “Catalunya al mirall de la immigració”, posarà especial atenció en el relat que utilitzen els partits polítics i en la manera en que aquests plantegen la campanya electoral de les propers eleccions municipals del mes de maig.

A continuació, Mònica Caldas, advocada, cap del Programa Suport Jurídic de Càritas Diocesana de Girona i membre de l’Espai Antiracista Salt-Girona, conduirà una sessió amb eines pràctiques per a l’acompanyament en denúncies de racisme en els serveis d’atenció a les persones en diversos àmbits. Caldas donarà indicacions concretes de com els professionals poden acompanyar i donar suport a persones que han viscut situacions de discriminació racista.

1 de març de 2019, 10 - 13 h
Aula A Casa de Cultura
Plaça Pompeu Fabra, 1 de Girona
Nom i cognoms *
Your answer
DNI *
Your answer
Feu-nos saber si requeriu d’alguna mesura d’accessibilitat a l’espai on té lloc la conferència o bé alguna mesura especial per seguir els seus continguts
Your answer
Perfil professional *
Your answer
Entitat / Institució *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Observacions
Your answer
Informació protecció de dades *
“Informació relativa a la protecció de les dades personals de les persones inscrites a les activitats organitzades per la Fundació Campus Arnau d'Escala. En compliment de l’art. 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals que proporcioneu s’incorporaran al fitxer de la Fundació Campus Arnau d’Escalal. La finalitat del fitxer és gestionar l'assistència a les activitats. La Fundació Campus Arnau d’Escala és la responsable del fitxer, i les dades recollides s’emmagatzemaran amb les mesures de seguretat i confidencialitat establertes legalment. Teniu dret a accedir a les dades facilitades, rectificar-les, cancel·lar-les i a oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes per la legislació vigent. Per exercir aquests drets, heu d’adreçar un escrit a la Fundació per correu postal (Parc Científic i Tecnològic de la UdG, carrer Pic de Peguera, 15, 17003 de Girona) o correu electrònic (info@campusarnau.org signat electrònicament amb DNI electrònic o certificat digital expedit pel CATCert)"
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service