Ouderbevraging Thila Coloma
Beste ouders,

Hoera 45 jaar TC! Dat maakt van onze scouts een vertrouwd concept voor onze ±500 leden en leiding. Maar is alles ook helemaal duidelijk voor de grote groep ouders die er bij horen en specifieker nog voor ouders van nieuwe leden? Dat is een vraag waar we heel graag een antwoord op willen.

We hebben daarom een ouderbevraging opgesteld die peilt naar jullie ervaring/mening over de communicatie en organisatie binnen het scoutsgebeuren. Via deze bevraging hopen we meer te weten te komen wat er leeft bij de ouders en hoe tevreden jullie zijn. Wat zijn werkpunten en wat loopt er goed? We willen graag aan de slag met jullie feedback zodat we er nog eens vlotjes 45 goeie jaren bij kunnen doen.

Je kan antwoorden verzenden tot en met 19 april (de laatste dag van de Paasvakantie), daarna sluiten we de bevraging en kunnen wij jullie antwoorden verwerken.

Opgelet: deze bevraging kan zo'n 10 minuten in beslag nemen. Gelieve hier rustig je tijd voor te nemen, zodat we nuttige feedback van jullie kunnen krijgen. Er zijn drie secties: vier vragen 'situering', dan verschillende vragen over communicatie en verschillende vragen over organisatie. Alvast bedankt!

Stevige linker,
De groepsleiding: Collie (Jasper), Noko (Willem), Roatelo (Robbe) en Suricato (Wim)GDPR noot: We gebruiken deze gegevens enkel met het doel om onze scoutswerking te verbeteren. Enkel de groepsleiding heeft toegang tot de antwoorden. Alles wordt vertrouwelijk behandeld en na de verwerking verwijderd.
Persoonsgegevens: Enkel op het einde vragen we vrijblijvend een naam/contactgegevens voor het geval je graag via mail, telefoon of via een gesprek meer input aan ons wil bezorgen.
Hoe lang zit je kind (het oudste lid) reeds bij Thila Coloma? *
Antwoord: X (in aantal jaar)
Your answer
Heb je vroeger zelf bij een jeugbeweging gezeten? *
Indien ja, heb je vroeger bij Thila Coloma gezeten of bij een andere jeugdbeweging?
Kies de juiste optie indien je ook leiding en/of groepsleiding bent geweest.
In welke mate voel je je als ouder betrokken bij de scouts? *
Zeer sterk betrokken
Absoluut niet betrokken
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy