Inschrijven Jeugdafdeling Heemkunde Bicht seizoen 2020-2021
Om uw zoon of dochter in te schrijven voor de Jeugdheemkunde seizoen 2020-2021 kunt u het onderstaande formulier invullen. Zorg dat de gegevens kloppen, zodat alle informatie goed bij u door komt. Alle informatie zal doorgestuurd worden naar het opgegeven mail adres, mochten er twee mail adressen nodig zijn is dit ook mogelijk. De telefoonnummers worden alleen gebruikt mocht er zich een situatie voordoen waarbij dit noodzakelijk is.

De contributie bedraagt net als voorgaande jaren €10,- . Dit kan overgemaakt worden op rekeningnummer: NL 68 RABO 0117217026 onder vermelding van "jeugdheemkunde + naam kind"(voornaam+achternaam) Het kan zijn dat er voor een grote excursie een extra bijdrage wordt gevraagd, maar dit proberen wij zo veel mogelijk te beperken.

Omdat wij voorgaande jaren een steeds grotere groep jeugdleden kregen, zijn wij genoodzaakt om de groep niet oneindig te laten groeien. Om deze reden hebben wij een maximaal aantal jeugdleden moeten instellen. Zodra dit aantal bereikt is zal inschrijving niet meer mogelijk zijn.

Afgelopen jaren hebben wij ook regelmatig foto's van leuke activiteiten op onze social media, website en in het jaarboek van de heemkundevereniging geplaatst. In de afgelopen jaren zijn er ook filmpjes gemaakt. In het kader van de wet AVG moeten wij daarvoor toestemming vragen.

Email address *
Naam deelnemer (voornaam + achternaam) *
Extra e-mail adres (indien van toepassing)
Telefoonnummer 1(dit zal alleen gebruikt worden bij noodgevallen) *
Telefoonnummer 2 indien van toepassing (dit zal alleen gebruikt worden bij noodgevallen)
In het kader van de AVG vragen wij uw toestemming om beeldmateriaal gemaakt tijdens onze activiteiten, waar uw kind op staat, te mogen plaatsen op onze social media, website en in het jaarboek en het archief van Heemkundevereniging Bicht. *
Required
Zijn er allergieën waar rekening mee gehouden dient te worden? (indien dit niet het geval is kunt u het antwoordvak leeg laten)
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy