Ambassadeursdag de Merode
Op maandag 21 oktober 2019 van 13u30 tot 17u00 organiseren we onze allereerste ambassadeursdag de Merode! Heb jij een hart voor de Merode en wil jij meer te weten komen over onze huidige projecten en toekomstige plannen? Schrijf je dan meteen gratis in via onderstaand inschrijvingsformulier (opgelet: de plaatsen zijn beperkt!).

We starten onze ambassadeursdag met een informerend gedeelte waarin Landschapspark de Merode wordt toegelicht met zijn nieuwe visie en toekomstige acties. Daarna steken we de handen uit onze mouwen met de workshop 'plekhouders vormen een krachtig landschapspark de Merode', georganiseerd door Toerisme Kempen. Via deze workshop proberen we van de Merode een florerende bestemming te maken!

Vervolgens maken we kennis met labelhouder de Poedertoren via een boeiende rondleiding, om daarna af te sluiten met streekeigen hapjes en drankjes tijdens het netwerkmoment, waar contacten gelegd kunnen worden met andere Merodeliefhebbers.

Tot dan!

Praktisch:

- Datum: Maandag 21 oktober 2019 van 13u30 tot 17u00
- Locatie: de Poedertoren (Poedertoren 5, 2230 Herselt)
- Inschrijven verplicht via onderstaand formulier
Email address *
Voornaam *
Achternaam *
Organisatie/bedrijf
Ik schrijf me in voor... *
Required
Gegevensbescherming (GDPR)
Door het meedelen van jouw persoonsgegevens ga je ermee akkoord dat vzw de Merode persoonsgegevens voor het betreffende doel bewaart en verwerkt. Je persoonsgegevens worden niet bekend gemaakt of doorgegeven aan derden, maar worden puur gebruikt om te communiceren over het evenement.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy