Dunakeszi Gyártelepi Plébánia terem-használati igénylő
Tisztelt Kérvényező!

Amennyiben szeretné használni a plébánia tulajdonában álló bármely helyiséget, pl.: Szent Imre termet vagy a Dr. Oláh Antal színháztermet, úgy kérjük, hogy az alábbi igénylőlap kitöltésével terjessze elő kérést. Az igénylőlap kitöltését követően, a megadott elérhetőségek egyikén felvesszük Önnel a kapcsolatot. Az igénylőlap által megadott válaszok alapján a plébánia fenntartja magának a jogot, hogy a benyújtott helyiség használati kérelmet jóváhagyja vagy megtagadja, esetleg a teremhasználathoz kapcsolódóan egyéb igazolásokat kérjen be.
Kérelmező neve *
Kérelmező e-mail címe *
Kérelmező telefonszáma *
Melyik rendelkezésre álló helyiséget kívánja használatba venni? *
Kérjük adja meg a teremhasználat célját *
Kérjük, röviden részletezze a teremhasználat során az Ön által tervezett programot *
A teremigény időigénye *
Mely napon kívánja használni az adott helyiséget, amennyiben alkalmi használatot kíván (év/hó/nap valamint pontos időpont megjelölését kérjük)
Amennyiben ismétlődően szeretné igénybe venni a termet, kérjük adja meg a tervezett dátumokat és óra intervallumokat (pl.: 2019.03.15. - 06.17 között minden pénteken 14:30-17:00 óra között.)
Ön ellenszolgáltatás fejében kívánja használni a plébánia helyiségét? (Lásd pl.: oktatás) *
A tervezett esemény/tevékenység használata végzettséghez vagy engedélyhez kötött tevékenység? *
Amennyiben az esemény/tevékenység végzettséghez, bizonyítványhoz vagy engedélyhez kötött tevékenység, Ön rendelkezik ilyennel? (Lásd. pl.: tanár, pszichológus) *
A teremhasználat összeegyeztethető a katolikus egyház által vallott értékekkel és hitéleti előírásokkal? *
Az egyház által vallott értékek
Kizárólag olyan tevékenység folytatható a plébánia helyiségeiben amelyek nem ellentétesek a katolikus hitigazságokkal és értékekkel és erkölccsel, amely a kölcsönös tiszteleten és ember-szereteten alapszik. A Katolikus Egyház Katekizmusa ezen a linken elérhető: https://archiv.katolikus.hu/kek/ a tisztánlátás végett.
A helyiséghasználat igényel-e (terem) előkészítést a plébánia részéről? (pl.: teremrendezést) *
Vállalja, hogy amennyiben a helyiséghasználat során anyagi kár keletkezik a helyiségben, hogy azt megtéríti a plébániának? *
Köszönjük a válaszait
A plébánia munkatársa, hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Szeretnék, jelezni, hogy a plébánia helyiségeiben folyó egyházi jellegű munka elsőbbséget élvez időpont ütközés esetében.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy