#Skolvårens mejllista
Här anmäler du dig till #skolvårens mejllista. Listan kommer att användas för att skicka ut viktig information, som till exempel tid och anmälning för träffar, som inte får drunkna i Twitter- och blogghavet. Helt enkelt saker du inte vill missa.

#skolvåren är till för alla som har ett intresse av skolan och som vill delta i en mer hållbar skolutveckling och en positiv och stark förändring av (skol)Sverige. Skolan är angelägen för alla!

För att vara med och forma en hållbar skolutveckling i den dagliga diskussionen kan du följa oss här på bloggen eller på Twitter som @skolvaren och under hashtagen #skolvåren.

Mellan den 18-19 juni hålls den första träffen afk på #skolvårens turné. Träffen sker i Varberg och är helt kostnadsfri. Det enda du betalar är din egen resa, ditt boende och maten du äter. Se till att anmäla dig till denna träff också: http://mini.nu/afkvarberg

Vill du läsa mer om #skolvåren kan du kika runt på bloggen. Har du några frågor? Skriv en kommentar på bloggen, mejla oss på skolvaren at gmail.com eller sök upp oss på Twitter.

Med hopp om ett gott samarbete och om att ses i Varberg!

Namn
Your answer
E-post
Your answer
Kommun
Your answer
Organisation
Your answer
Titel
Your answer
Eventuellt Twitter-id
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service