stemformulier Duurzaam Wonen Awards 2023

De vt wonen&design beurs organiseert in samenwerking met The Substitute voor het tweede jaar de Duurzaam Wonen Awards. Woonbedrijven zijn steeds bewuster van de impact van de materialen en het productieproces van hun producten op onze planeet. Gelukkig zetten steeds meer woonbedrijven stappen om deze impact te verlagen. The Substitute zet zich het hele jaar door in om woonbedrijven te helpen bij deze  duurzaamheidstransitie én om duurzame merken en oplossingen onder de aandacht te brengen van het grote publiek.

Op de vt wonen&design beurs zie je ook steeds meer woonbedrijven staan die de weg van verduurzaming zijn ingeslagen. Dat juichen wij natuurlijk toe! Om die bedrijven extra in het zonnetje te zetten reiken wij op de beurs de Duurzaam Wonen Awards uit. Zo hopen wij samen met The Substitute zoveel mogelijk woonbedrijven te overtuigen om hun collectie te verduurzamen. 

Een vakjury heeft in 3 categorieën de genomineerden bepaald. De gelukkigen zie je hieronder in de stemlijst.  Jij mag ook meebeslissen. Wie is de Publiekslieveling van 2023? Naar wie gaat jouw stem uit? Jouw stem kan het verschil maken!

Donderdagavond 5 oktober om19.30 uur worden de prijzen uitgereikt aan de winnaars. Wie gaat er met een Duurzame Woon Award naar huis?

Stem nu door hieronder 1 woonbedrijf aan te klikken en volg op de socials wie donderdagavond de winnaars zijn geworden.


Email *
Jouw stem voor de Publieksprijs van de Duurzaam Wonen Awards 2023 gaat uit naar:
1 keuze is mogelijk.
*
Submit
Clear form
This form was created inside of DPG Media.