Prijava na mailing listu Ureda za studente s invaliditetom Sveučilišnog savjetovališnog centra Sveučilišta u Rijeci
Poštovani i dragi studenti,

Ured za studente s invaliditetom Sveučilišnog savjetovališnog centra (SSC) putem svoje mailing liste informira studente o važnim informacijama vezanima za stipendije, predavanja, događanja i sl. koja Vam mogu biti od interesa.

U obracu tražimo Vašu e-mail adresu, ali postoji mogućnost upisivanja sastavnice Sveučilišta u Rijeci (fakulteta) i dodatnog komentara (primjerice kakve obavijesti želite primati). Davanje dodatnih podatka nije obvezno, ali nama pomaže u prikupljanju statističkih podataka kao i u usklađivanju sadržaja s Vašim interesima i potrebama.

Podaci koji se prikupljaju putem prijavnog obrasca koriste se isključivo u svrhe slanja obavijesti i neće biti ustupljeni trećim stranama. Ispunjavanjem prijave suglasni ste s time da se podaci koji ste unijeli koriste u gore navedene svrhe.

Obavijesti u prosjeku šaljemo 1-2 puta mjesečno, a ako u bilo kojem trenutku želite prestati dobivati obavijesti Ureda, javite se s prijavljene e-mail adrese na uredssi@uniri.hr i bit ćete uklonjeni s mailing liste.

Hvala i do sljedeće obavijesti, srdačan pozdrav!

E-mail adresa na koju želim primati obavijesti Ureda za studente s invaliditetom *
Your answer
Sastavnica Sveučilišta u Rijeci / Fakultet koji pohađam
Želim primati obavijesti o:
Komentar (slobodno podijelite s nama svoje prijedloge i sugestije):
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of University of Rijeka. Report Abuse - Terms of Service