Prijavnica za Dan otvorenih vrata udruge Biovrt 4.7.2015.

Dani otvorenih vrata Udruge “Biovrt – u skladu s prirodom”

Za sve ljubitelje prirode i vrtlarenja, udruga "Biovrt – u skladu s prirodom" organizira dane otvorenih vrata u biovrtu Silvije Kolar-Fodor, čiji vrt i tekstove možete pratiti na internet stranici www.biovrt.com .
Na navedenoj manifestaciji imati ćete priliku organizirano razgledati biovrt, prisustvovati raznim predavanjima i neformalnom druženju i razmjeni iskustava sa iskusnim i manje iskusnim vrtlarima.

Dan održavanja: 04.7.2015. (subota) od 10:00-13:30
Mjesto održavanja: Novo Selo Rok (7 km od Čakovca)

Broj posjetitelja je ograničen, a prijave su obvezne.
Prijave zaprimamo do 05.06.2013. Nakon prijave dobiti ćete točne smjernice kako doći do vrta.


Raspored:
9:30 - 10:00 Prijem gostiju
10:00 -10:55 Predavanje: “Zaboravljeno povrće”, predavačica Silvija Kolar – Fodor,
11:00 -11:45 Predavanje “Prirodna kozmetika i ljeto”, predavačica Martina Bogdanić
11:50 -12:35 Predavanje „Sirova hrana kao način prehrane“, Mihaela Devescovi
12:45 -13:45 Obilazak Biovrta, šumskog vrta i voćnjaka, terensko predavanje; Silvija Kolar – Fodor
14:00 -15:30 Domjenak, neformalno druženje, sajmeni dio
16.00 Završetak i odlazak

Predavačice:
Silvija Kolar – Fodor, Udruga “Biovrt – u skladu s prirodom”, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, voditeljica radionica o biovrtlarstvu, kolumnistica na portalu Naturala.hr, autorica tekstova na blogu “U skladu s prirodom” Večernjakove blogosfere, autorica tekstova u rubrici Vrtlarica u prilogu “Vrt” časopisa 24 sata, suradnica-autorica tekstova na portalu Sirovahrana.hr, administratorica foruma Vrtlari, zaljubljenica u Prirodu te dugogodišnja biovrtlarka.
Martina Bogdanić, voditeljica Udruge za Fitoaromaterapiju “Studio Martina & Natura” Rijeka, fitoaromaterapeutkinja, kolumnistica na portalima Naturala.hr i Burza.com.hr, autorica i voditeljica edukacija o ljekovitom bilju, aromaterapiji, prirodnoj kozmetici, izradi zubnih pasti i drugih srednih radionica.
Mihaela Devescovi, vlasnica i urednica web stranice www.sirovahrana.hr, koju je pokrenula s ciljem promicanja zdrave hrane u njenom izvornom obliku. Nakon mnogo truda, ljubavi i vremena u istraživanje koncepta sirove hrane, više od 3 godine se hrani isključivo sirovom hranom, pretežno voćem, povrćem i orašastim plodovima. Iskusna je voditeljica predavanja i radionica o pripremi sirove hrane.


Udruga "Biovrt – u skladu s prirodom" je nevladina i neprofitna organizacija koja radi na promicanju i edukaciji o životu u skladu s prirodom, podizanju svijesti o održivom razvoju, promicanju očuvanja biološke raznolikosti, te na promicanju ekološke i organske proizvodnje namirnica i svih biljaka općenito.


Veselimo se Vašem dolasku!

    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question