1Úton Zarándoknap, Tatabánya - JELENTKEZÉSI LAP
Kedves Testvérünk!

Engedd meg, hogy ez alkalommal tegezve szólítsunk meg.

Szeretettel köszöntünk az 1Úton Nemzetközi Zarándoklat és az azt megelőző programok résztvevőjeként. Kérünk Téged, segítsd munkánkat válaszaiddal.
Fontos, hogy legyenek információink, hiszen a zarándoklat elemeire figyelve tudjuk biztosítani azt a szakrális élményt, amely célja az 1Úton Nemzetközi Zarándoklat és az előtte kialakult programok szervezőinek.

Tudd, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy Számodra ezek az alkalmak a hittel való feltöltődés jegyében teljenek. Mindazonáltal kérünk Téged, vedd figyelembe, hogy mindenki saját felelősségére indul útnak, és senkitől sem várhatja el, hogy helyette végezzen el olyan feladatot, amit saját maga is meg tud oldani.

Természetesen nem kell minden programelemen részt venned, amely Számodra nem megfelelő, mégis arra kérünk, tartsd be az alapvető erkölcsi, közösségi és együttélési szabályokat; fogadd el a zarándokvezető iránymutatását, kéréseit, viselkedésedet a "Szeretetparancs" határozza meg utadon. (1.Kor.13. 4-7).

A válaszokat saját felhasználásra kérjük, és kizárólag a főszervezőkkel (Mária Út Egyesület, A Vértes Agorája ) osztjuk meg!

Válaszaidat, véleményedet őszintén köszönjük !

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service