Formular Sesizări
Stimati calatori, este foarte important pentru noi sa va oferim posibilitatea de a comunica rapid si usor.
Ne cerem scuze pentru orice nemultumire aparuta in relatia cu noi, dar semnalarea acesteia ne ofera posibilitatea remedierii si asigurarii unui transport eficient si de calitate.
Sesizarile primite vor fi supuse unor masuri de cercetare si analiza detaliata a tuturor aspectelor semnalate, raspunsul, va fi comunicat reclamantului in termen de 30 zile de la data inregistrarii cererii.
In conformitate cu art.7 din Ordonanta nr.27/30.01.2002, privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor, toate datele sunt obligatorii, nefurnizarea datelor de indentificare (in special, nume, prenume si adresa de domiciliu/resedinta) conduce la clasarea plangerii ca anonima.

---

Prin prelucrarea si validarea acestui formular sunteti de acord in mod expres si neechivoc ca toate datele si informatiile personale oferite catre Transurb sa fie utilizate de catre persoanele desemnate in vederea analizei si solutionarii prezentei solicitari. Ati luat la cunostinta ca, in temeiul prevederilor Legii nr 677 /2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date va sunt recunoscute urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, drepturile de interventie si de opozitie, precum si faptul ca acestea pot fi exercitate printr-o cerere scrisa adresata societatii Transurb, intocmita in conformitate cu Legea nr. 677/2001.

Email address *
Nume și prenume *
Your answer
Cnp
Your answer
Nr. telefon *
Your answer
Adresa de email
Your answer
Țara *
Your answer
Judet *
Your answer
Localitate *
Your answer
Cod Postal
Your answer
Strada *
Your answer
Numar *
Your answer
Bloc *
Your answer
Scara *
Your answer
Etaj *
Your answer
Apartament *
Your answer
Va rugam sa ne furnizati mai multe informatii in legatura cu nemultumirea dvs *
Your answer
Mod de transmitere raspuns *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms