Форма за упис во М3ДС Академијата - Академска година
Доколку сакате да ја започнете вашата кариера во фантастичниот свет на 3Д графиката, дизајнот и анимацијата, Академската година во М3ДС е вашиот вистински избор.

Реализирајте го вашиот креативен потенцијал и научете како се создаваат карактери, околини, или пак ваша сопствена игра.

🔺 ниво: напредно ниво на тежина
✔ времетраење: 12 месеци
🕐 фонд на часови: над 450 часови
🔍 предавања: 3 пати седмично
👨 интернационално сертифицирани инструктори
🎓 сертификација: меѓународен сертификат од Autodesk

💻 не е потребно предзнаење.

Финалната изработка која што ќе ја изработи студентот, има право да ја искористи како почеток на неговото лично портфолио за понатамошна работа.

Термини за настава (во зависност од групата во која ќе членува студентот):
11:00 - 14:00 / 18:00 - 21:00
На студентите им следува дополнителна настава за пропуштен час, еднаш во тековната недела, со претходен договор со инструкторите.

Наставната програма според предвидените наставни часови опфаќа:
- напредно 3Д моделирање и анимација во AUTODESK MAYA
- напредно 3Д моделирање во ZBRUSH
- напредно 3Д ПЕЧАТЕЊЕ
- текстурирање во SUBSTANCE PAINTER
- комбинирање на повеќе програми за професионален pipeline
- работа во UNREAL ENGINE 4

Цената на Академската година изнесува вкупно 2590 евра, со можност за плаќање на 24 рати, со што износот на месечна рата е 6,636 денари.
Наставата ќе се одвива онлајн.

За повеќе информации Ве молиме обратете ни се на
емаил: info@m3dsacademy.com
телефон : 077/820-335, 075/315-521.
Име и презиме: *
E-mail адреса: *
Телефонски број: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy