Aanvraagformulier Rock Werchter 2019
Gelieve je aanvraag te doen na het bestellen van je tickets.

De gegevens die je invult, worden gebruikt voor Rock Werchter. Inter verbindt zich ertoe persoonlijke gegevens onder geen enkele voorwaarde door te geven aan derden. Om een goede dienstverlening te realiseren houden we je gegevens tot maximaal 2 maanden na het evenement bij. Daarom is het noodzakelijk om onderstaande vakje aan te vinken, indien je gebruik wenst te maken van de Inter-diensten. Je kan altijd vragen je gegevens te wissen of in te kijken door een e-mail te sturen naar rockwerchter@inter.vlaanderen.

Ben je blind of slechtziend of is het voor jou, omwille van je beperking, niet evident om onderstaande vragenlijst in te vullen? Stuur dan een mailtje naar rockwerchter@inter.vlaanderen en vermeld daarin je telefoonnummer. De verantwoordelijke Inter-medewerker zal dan met jou contact nemen om de nodige informatie in te winnen.

Personen met een handicap moeten voor Rock Werchter festivaltickets bestellen via de gewone weg (dus geen speciale tickets voor Rock Werchter, wel speciale tickets voor TW Classic of andere dagconcerten op de weide van Werchter).

OPGELET: voor de ADL-camping op Rock Werchter zijn wel specifieke tickets nodig!
Lees alle info omtrent de specifieke tickets aandachtig via de website van het evenement.

Gelieve je aanvraag te doen voor 8 juni 2019.

logo Rock Werchter 2019
Ik geef Inter de toestemming om mijn gegevens tot 2 maanden na het evenement bij te houden. Inter mag mij contacteren in die periode. *
Persoonsgegevens
Indien bepaalde gegevens wijzigen naar aanloop van het festival (bv. gsm-nummer, adres, ...), gelieve dit dan bij Inter te melden.
Familienaam persoon met een handicap *
Your answer
Voornaam persoon met een handicap *
Your answer
Contactpersoon
Enkel invullen indien de persoon met een handicap niet zelf de contactpersoon is.
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Gsm-nummer *
Your answer
Straatnaam *
Gelieve het adres in te vullen van de persoon met beperking.
Your answer
Huisnummer *
Your answer
Bus
Your answer
Postcode *
Your answer
Gemeente *
Your answer
Land
Enkel noodzakelijk indien geen adres in België
Your answer
Aard van de beperking *
Ook mensen met een tijdelijke beperking kunnen gebruik maken van de faciliteiten. Omschrijf deze duidelijk bij 'Anders'.
Required
Faciliteiten voor mensen met een handicap
Op basis van je beperking wordt door Inter beslist van welke faciliteiten je gebruik kan maken. Je krijgt hiervan een bevestiging na ontvangst van je bewijs van handicap (meer info over welk bewijs Inter dient te ontvangen, wordt beschreven in het bevestigingsbericht dat je ontvangt na het verzenden van dit formulier).

Opgelet: SPECIFIEKE TICKETS AAN TE KOPEN VOOR GEBRUIK VAN DE ADL-CAMPING!

Kom je met de wagen naar het festival? *
Er is een specifiek doorlaatbewijs nodig om gebruik te kunnen maken van de voorbehouden parking of Kiss&Ride zone. Dit moet op voorhand aangevraagd worden. Zonder geldig doorlaatbewijs zal je de parking of Kiss&Ride niet kunnen bereiken.
Blijf je kamperen op de camping voor personen met een beperking (ADL-camping)? *
Opgelet: voor gebruik van de ADL-camping zijn specifieke campingtickets nodig. Mobilhomes/campers worden niet toegelaten en het is verboden om in het voertuig zelf te overnachten. Per persoon met een handicap kunnen max. 4 vrienden mee op de voorbehouden camping. De tickets voor de ADL-camping dienen op naam te staan van de persoon met de beperking (en niet van 1 van de begeleiders).
Met hoeveel personen blijf je op de ADL-camping overnachten (inclusief jezelf)? *
Heb je omwille van je beperking meer plaats nodig, gelieve dan hieronder te omschrijven waarom dit zo is.
We hebben slechts een beperkte oppervlakte ter beschikking dus vragen iedereen niet meer plaats in te nemen dan nodig (in een 2-persoonstent moeten dus bv. ook 2 personen overnachten). Wie meer plaats nodig heeft omwille van zijn/haar handicap, kan dat hieronder aangeven.
Your answer
Heb je om medische redenen elektriciteit nodig op de camping? *
Indien wel, dan dien je zelf een voldoende lange verlengkabel mee te brengen.
Indien je elektriciteit nodig hebt op de camping, leg dan hier uit waarom. *
Indien je geen elektriciteit nodig hebt, schrijft u 'nvt' (niet van toepassing). Er wordt enkel elektriciteit voorzien tot aan de tent indien dit omwille van de beperking noodzakelijk is (bv. slaapapneu of andere elektrische toestellen). Elektrische rolstoelen kunnen opgeladen worden in de verzorgingstent waar een oplaadpunt voorzien is (dus in dat geval geen stroom tot aan de tent mogelijk).
Your answer
Heb je medicatie bij die koud bewaard moet worden? *
Indien enkel medicatie dient koud gelegd te worden en geen overige faciliteiten nodig zijn op de ADL-camping, verwijzen wij u door naar camping The Hive (waar de medicatie koud bewaard kan blijven bij de EHBO-post die voorzien is). In dit geval kan je geen gebruik maken van de ADL-camping.
Heb je assistentie nodig van onze Inter-vrijwilligers tijdens het festival? *
Required
Wens je gebruik te maken van de alternatieve ingang voor mensen met een handicap? *
Max. 1 begeleider mag je hierlangs vergezellen. Zo hoef je niet in de massa aan te schuiven en geraak je vlot binnen en buiten het festivalterrein.
Is het voor jou noodzakelijk dat je toegang hebt tot de rolstoelpodia op de festivalweide? *
Er mag max. 1 begeleider met jou mee op het platform. Er wordt gewerkt met het principe van 'first come, first served' dus we kunnen niet te allen tijde garanderen dat er nog plaatsen vrij zullen zijn op het platform.
Is het noodzakelijk dat je een klapstoel mee op het terrein mag nemen om te kunnen rusten? *
Mensen die slecht te been zijn mogen uitzonderlijk zelf een klapstoel meebrengen (aanvraag op voorhand is verplicht). Klapstoelen tot 50 cm. (zonder rugleuning) worden sowieso toegelaten. Hiervoor is geen aanvraag nodig.
Is het noodzakelijk eigen drank of voeding mee te nemen op de festivalweide omwille van medische redenen of gezondheidsproblemen? *
Hiervoor dient dan ook een specifiek medisch attest doorgestuurd te worden waarop vermeld staat om welke reden je eigen voeding/drank dient mee te nemen.
Wens je gebruik te maken van de ringleiding op het festival? *
Een ringleiding is bedoeld voor mensen met een hoorapparaat en zorgt ervoor dat alle storende omgevingsgeluiden worden weggefilterd. Zo kan je optimaal van een optreden genieten.
Op welke dagen kom je naar het festival? *
De ADL-camping/parking gaat pas open op donderdagochtend 8u00. Het is niet nodig/mogelijk eerder te arriveren. Je plaats is gereserveerd. De ADL-camping/parking sluit op maandag 12u00. Tegen die tijd moet iedereen het kampeerterrein/parking verlaten hebben.
Required
Als er relevante zaken zijn die nog niet aan bod zijn gekomen in de vragenlijst, dan kan je die hieronder kwijt. *
Your answer
Ik begrijp dat mijn aanvraag pas definitief is na het doorsturen van een kopie van de blauwe parkeerkaart, van mijn European Disability Card of een medisch bewijs én na het ontvangen van een goedkeuring per mail. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Toegankelijk Vlaanderen. Report Abuse - Terms of Service