Bli medlem i skogsträdgårdens vänner
Att vara medlem är gratis och innebär inga förpliktelser. När du blir medlem så är du det tills du meddelar att du inte längre vill vara det.

Som medlem så är du välkommen att vara i skogsträdgården och ta del av alla våra arrangemang och aktiviteter. Om du vill och har en dialog med styrelsen kan du driva projekt, ha barnkalas, ha picnic i gräset, göra upp eld, plocka örter och annat ätligt när det finns mycket, använda vår grillstuga, ta hand om ett träd eller en liten plätt i skogsträdgården.

Eventuellt skickar vi ut information om saker som händer, men oftast lägger vi det bara på vår facebook-sida. Den kan du se även om du inte har facebook själv. Fyll i dina uppgifter så är du med och skogsträdgården är din också!    

Om nån vill lämna en frivillig donation till skogsträdgården så går det bra att swisha till 0768635434. Skriv SVDON som meddelande.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Förnamn *
Efternamn *
Telefonnummer
Mail *
Personnummer - första sex siffrorna *
Hemort (om du vill)
Nåt speciellt intresse kring skogsträdgården..?
Lagring av personuppgifter
Genom att fylla i detta formulär och bli medlem godkänner du att vi lagrar ovanstående uppgifter i vårt medlemsregister. Medlemsregistret är tillgängligt för styrelsens ledamöter i syfte att kunna kontakta medlemmar och utforma en bra verksamhet. Vi har nästan aldrig tid att skicka ut några mail, så det är ingen risk att du blir överröst med mail från oss. När du inte längre vill vara med så mailar du till sondergaardjohansson@gmail.com.

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Holma Folkhögskola. Report Abuse