Studiu: Nevoile organizațiilor de tineret din Județul Iași
Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Iași (FONTIS) realizează o cercetare* cu privire la nevoile organizațiilor de și pentru tineret (ONGT) din Județul Iași, pe baza căreia va fi creată „Harta Nevoilor Organizațiilor de Tineret din Iași”.

Acest demers urmărește să realizeze o analiză organizațională a ONG-urilor de tineret și nevoile de dezvoltare  ale acestora, demers ce va sta la baza unor viitoare măsuri dedicate tinerilor și sectorului neguvernamental, de către autorități.

✅Formularul poate fi completat până pe 10 noiembrie 2021.

Proiectul „Harta Nevoilor Tinerilor și a Organizațiilor de Tineret din Iași” este finanțat în baza legii 350/2005, în cadrul concursului de proiecte organizat de Consiliul Județean Iași.
_____________________________
*Instrumentul de cercetare este realizat pe baza matricei de evaluare pentru dezvoltare organizațională din cadrul „ODYOtoolkit - European toolkit for organisational development of youth organisations”, realizat de Fundația pentru Dezvoltare Societății Civile în cadrul proiectului „Organisational Development for Youth Organisations”.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Iași-FONTIS. Report Abuse