Evaluare despre broșura „Două Luni” - „Drepturile mele, starea mea de bine”
Apreciem răspunsurile dvs. despre broșura „Drepturile omului, bunăstarea mea”. Vă rugăm să completați chestionarul pentru a împărtăși opiniile cu noi!
Declarație de confidențialitate
Acest sondaj are ca obiectiv colectarea de opinii despre rezultatul intelectual dezvoltat în cadrul proiectului Erasmus + Două Luni și este realizat de parteneriatul proiectului Erasmus + (datele de contact disponibile: https://twomoons.eu/partnership/).

Nu vă vom cere nicio informație care vă poate identifica și vom prelucra datele într-o formă agregată. Cu toate acestea, utilizăm serviciul Google Forms de la Google pentru a efectua acest sondaj. Google Forms permite design-ul și evaluarea sondajelor și a formularelor online. Pe lângă datele cu caracter personal pe care le introduceți în formularele respective, sunt înregistrate informații despre sistemul dvs. de operare, browser, data și ora vizitei, adresa URL și adresa dvs. IP. Datele dvs. personale vor fi procesate de Google în numele nostru. Baza legală pentru prelucrarea datelor de către Google este art. 28 GDPR.

Prelucrarea are loc în mod regulat în statele membre ale Uniunii Europene sau în alte state semnatare ale Acordului privind Spațiul Economic European. În măsura în care datele cu caracter personal sunt transferate în SUA ca parte a procesării comenzilor, am convenit clauze contractuale standard cu Google. În plus, Google transmite scutului de confidențialitate UE-SUA, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

Informații ale terților: GOOGLE BUCHAREST, Bulevardul Aviatorilor, Nr: 43, Etaj: 4, Apt: 7
011853 BUCURESTI, SECTOR 1. Politica de confidențialitate: https://policies.google.com/privacy?hl=ro
Vă rugăm să vă oferiți consimțământul înainte de a continua: *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy