Regisztráció a Planetárium meghirdetett műsoraira
FIGYELEM! Itt csak egyéni érdeklődők, családok regisztrációját fogadjuk el, csoportokét (10 fő felett) nem!!! Az előadásaink időpontjait és a címeket a honlapunkon lehet megtalálni:
http://plani.hu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=16&Itemid=104).
Itt csak ezekre az előadásokra lehet regisztrálni. Kérjük a dátum és az idő mezőt ennek figyelembevételével legyenek szívesek kitölteni.
Amennyiben többen érkeznek, minden 3 év feletti résztvevőt név szerint kell regisztrálni. Egy űrlapon maximum 5 résztvevő jelentkezése lehetséges, amennyiben többen szeretnének jönni kérjük töltsenek ki másik űrlapot is. A regisztrációt a kiválasztott kezdési időpont előtt minimum 1 nappal el kell küldeni, különben nem tudjuk garantálni a foglalást. Minden esetben visszaigazoljuk a regisztrációt (maximum 1 napon belül). Ha nem kap visszaigazoló üzenetet, akkor először legyen szíves megnézni postafiókja SPAM mappáját, és ha ott sem találja válaszunkat, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, a 76/50-50-75-ös telefonszámon. Csak a visszaigazolt foglalás esetén tudnak részt venni az előadáson!

Előadásonként sajnos a pandémiás szabályok miatt maximum 20 főt tudunk fogadni és a regisztráció beküldési időpontjának sorrendjében töltjük fel a helyeket. Amennyiben nem tudjuk a választott időpontra elfogadni regisztrációját, a visszaigazolásban mindenképpen jelezzük a további szabad időpontokat. Kérjük e levelünkre mindenképpen mihamarabb válaszoljon, mert a regisztrációját törüljük!
Az előadás dátuma: *
Csak a honlapunkon megadott dátumra lehetséges foglalni! Amennyiben rossz időpontot ad meg, visszaigazolásunkban jelezzük, amennyiben arra nem kapunk választ a regisztrációt töröljük. Kérjük figyeljenek a dátum helyes beírására, mert sajnos az űrlap hibája miatt böngészőnként eltérhet a sorrend. Viszont halványan jelölve mindig látható a helyes sorrend.
MM
/
DD
/
YYYY
Az előadás időpontja *
Csak a honlapunkon megadott időpontokra lehetséges foglalni! Amennyiben rossz időpontot ad meg, visszaigazolásunkban jelezzük, amennyiben arra nem kapunk választ a regisztrációt töröljük.
Time
:
Regisztráló (résztvevő) neve: *
Regisztráló (résztvevő) email címe: *
Kérjük ellenőrizze, hogy jó email címet adott meg, mert nem tudjuk visszaigazolni a regisztrációját. A visszaigazolást 1 napon belül meg kell kapnia. Amennyiben nem érkezett meg a visszaigazolásunk, akkor először érdemes a címéhez tartozó SPAM mappát ellenőriznie.
Regisztráló (résztvevő) telefonszáma:
A telefonszám megadása nem kötelező, de ajánlott, hogy váratlan esetben el tudjuk érni. Az űrlap kitöltése során megadott személyes adatokat nem adjuk ki harmadik félnek és nem használjuk fel semmilyen más célra. Adataikat csak regisztrált időpontig tároljuk, ezt követően megsemmisítjük.
További résztvevők
Ide a regisztrálón kívül, vele együtt érkező, minden 3 év feletti résztvevő nevét kérjük beírni! Amennyiben 5 főnél többen szeretnének jönni, kérjük töltsenek ki további űrlapot.
Résztvevő 2:
Résztvevő 3:
Résztvevő 4:
Résztvevő 5:
Megjegyzés, egyéni kérés:
A látogatás feltételeinek elfogadása *
Tudomásul veszem, hogy csak visszaigazolt regisztrációval lehetséges a részvétel a meghirdetett programokon. Az épületbe csak negyed órával az adott előadás előtt lehetséges belépni, viszont legkésőbb a kezdés előtt 5 perccel ott kell lenni, mert a később érkezők helyét nem tudjuk garantálni! A planetárium épületében mindenhol kötelező a szájmaszk használata (az előadások alatt is!), aki nem visel, azt jogunk van kitiltani. A bejárati ajtó melletti kézfertőtlenítő használata is kötelező az érkezéskor.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy