Είστε έτοιμοι για μια αλλαγή;

Γειά σας.
Ονομάζομαι Γκότση Σοφία. Δραστηριοποιούμαι ως "Forever Business Owner" στην εταιρία FOREVER LIVING PRODUCTS.
Εταιρεία καλλιέργειας, παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ΑΛΟΗΣ που από το 1978, δραστηριοποιείται σε 158 χώρες. Τα εξαιρετικά προϊόντα της FOREVER έχουν δεκάδες εγκρίσεις ποιότητας σε όλες αυτές τις χώρες.
Και η πολυετής πείρα μας αποτελεί αδιάσειστη εγγύηση.
Εγώ προσωπικά ασχολούμαι 6 χρόνια και είναι η βασική μου εργασία έχοντας κατακτήσει την θέση της MANAGER.
Ως "Forever Business Owner" και την εμπειρία των 6 χρόνων συνεργασίας μου με την εταιρία, παράλληλα με τα σεμινάρια και τις εκπαιδεύσεις που έχω παρακολουθήσει από τους επιστημονικούς συνεργάτες και τα ηγετικά στελέχη της εταιρίας έχω απόκτηση εμπειρία ώστε να μπορώ να ενημερώνω και να συστήνω τα κατάλληλα προϊόντα Υγείας, Ευεξίας και ομορφιάς.
Τα προϊόντα μας δεν διακινούνται μέσω του κλασικού εμπορίου, δεν μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα λιανικής πώλησης, καταργώντας τους μεσάζοντες, έχοντας σαν αποτέλεσμα προνομιακές τιμές και προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Σκοπός μου είναι να σας δώσω την ευκαιρία να γνωρίσετε τα εξαιρετικά προϊόντα μας έχοντας μια συνάντηση και δίνοντας σας ενημερωτικό υλικό και δείγματα από τα προϊόντα της forever. Η συνάντηση μας αυτή δεν είναι δεσμευτική για μελλοντική συνεργασία ή αγορά προϊόντων απλά ενημέρωση.
Παραμένω πάντα στην διάθεση σας
Με εκτίμηση
Σοφία Γκότση
"Forever Business Owner"
Τηλ. 2130036850 wind 6980205086 Cos 6973691579
e-mail: gotsi.forever@gmail.com
Website: www.gotsisofia.flp.com
fb: https://www.facebook.com/sgotsi

  Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σας εντός 1-2 ημερών. Τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τη μεταξύ μας επικοινωνία. Η συμπλήρωση αυτής της φόρμας δεν είναι δεσμευτική για μελλοντική συνεργασία ή αγορά προϊόντων.

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question