Međunarodna online radionica o sigurnosti biciklističkog prometa - SCAP
Pozivamo zainteresirane dionike, predstavnike OCD-a, prometne stručnjake, studente i javnost na besplatnu međunarodnu dvodnevnu online radionicu o sigurnosti biciklističkog prometa u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji, 24. i 25. listopada 2020. Radionica se provodi u sklopu projekta Europske biciklističke federacije (European Cyclists Federation, Brisel) "Safer Cycling Advocacy Programme - SCAP", kojeg financira FedEx Express Europe. Cilj Programa zagovaranja sigurnijeg biciklističkog prometa (Safer Cycling Advocate Program - SCAP) je osnažiti organizacije civilnog društva izgradnjom njihovog kapaciteta za zagovaranje sigurnosti cestovnog prometa i promicanje bicikliranja kao oblika prijevoza.
Na radionici će se predstaviti trenutačna stanja sigurnosti biciklističkog prometa u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji te općenito u EU. U dijelu grupnog rada koristit će se vodič najboljih praksi kako bi se stvorio popis i prijedlog potencijalnih implementacija predloženih najboljih praksi u spomenutim suradnim zemljama.
Ime *
Prezime *
e-mail adresa *
Organizacija
Grad i država *
Sudjelujem na radionici: *
Required
Suglasan/a sam raditi na engleskom jeziku *
Privola za korištenje osobnih podataka
Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka Europske unije (GDPR) suglasan/a sam s prikupljanjem i daljnjim obrađivanjem osobnih podataka ustupljenih Udruzi "Sindikat biciklista" putem ovog obrasca za prijavu. Vaši podaci bit će korišteni isključivo u svrhu dokaza o provedbi projekta donatoru te niti u jednu drugu svrhu.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy