Erasmus Sports Academy klas 1 - 2 (2022-2023)
Wat superleuk dat je wilt deelnemen aan de Erasmus Sports Academy (ESA)! De Sports Academy is er voor klas 1 en 2 en het idee is lekker veel extra sporten en nog wat leren ook. Je kunt het zien als de voorloper van BSM-Lo2, Lichamelijk Opvoeding als examenvak, wat de de bovenbouw wordt aangeboden.

Wat is de Sports Academy?
In totaal volg je circa 60 uur extra sport verdeeld over het schooljaar. Wat dacht je van bijvoorbeeld snowboarden, mountainbiken, sportklimmen, beachvolleybal, boksen of golfsurfen? Maar niet alleen sport, soms krijg je ook wat theorie over een bepaald onderwerp wat met sport, voeding of het menselijk lichaam te maken heeft. Veel afwisseling dus en altijd wel een onderwerp wat jou ligt!

Met het invullen van dit formulier schrijf je je dus in voor de Sports Academy. Ondanks dat het een extra programma is, wordt er wel van je verwacht dat je het gehele programma volgt. En niet slechts de onderdelen die jij heel erg leuk vindt. Het hele programma is trouwens leuk, dus daar hoef je je ook geen zorgen om te maken.

De meeste ESA lessen zullen worden gepland in de middag Op sommige dagen gaan we langer door, soms zelfs tot 16.30 en op andere dagen zijn we vroeger klaar. Dit krijg je allemaal van te voren te horen. Omdat de ESA deels tijdens schooltijd valt moet er veel gepland worden. Docenten moeten immers weten in wie en in welke ESA groep jij zit en er moet natuurlijk van te voren bekend zijn dat je in een bepaalde week niet bij de normale les Biologie zit (bijvoorbeeld), maar lekker gaat golfsurfen ofzo. Dat ga ik allemaal voor jullie regelen.

De kosten voor de Sports Academy zijn €100,-. Na het invullen van dit formulier en de verwerking van jouw inschrijving ontvang je automatisch een bericht over de manier van betalen. Zodra de betaling binnen is is jouw inschrijving definitief.

Op dit moment zijn we druk bezig het sportprogramma samen te stellen en afspraken te maken met sportaanbieders. Ik kan nu al zeggen dat het een onwijs gaaf programma wordt, voor zowel ESA1 als 2.

Afgelopen jaar waren er 2 sportgroepen uit klas 1 en 2 groepen uit klas 2. Het ziet ernaar uit dat dat dit jaar ook weer zo zal zijn.

Wil je onderstaande lijst invullen, dan kan ik hiermee aan de slag en kan ik voor klas 1 deze groepen gaan samentellen. Daarbij probeer ik zoveel mogelijk rekening te houden met je wensen, maar ik kan niets beloven.
Ook plaatst ik altijd klasgenoten bij elkaar. Mochten er veel leerlingen uit 1 klas zijn, dan kan het zijn dat deze niet allemaal in 1 groep geplaatst worden, maar eerijk over 2 groepen worden verdeeld.

Aan het begin van het schooljaar zal ik alles communiceren en wordt de indeling bekend. Ook zal ik een info-middag met jullie plannen, waar alles duidelijk wordt uitgelegd. We starten met de 1e lessen rond week 4 van het nieuwe schooljaar.

Voor vragen kun je altijd mailen naar lo@erasmuscollege.nl.
Alvast een fijne vakantie gewenst en tot na de zomer!Sportieve groet mr. Moi, docent LO en coördinator van de Sports Academy.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam *
Achternaam *
Schrijf je je in voor de Sports Academy van klas 1 of 2? *
Wat is de de klassencode van de klas waar je in komt? 2e klassers vullen hun huidige klas in.  (bijvoorbeeld B1K) *
Wat is je t-shirt maat? Maat XXS is het meest gekozen, ze vallen best ruim. *
Welke sport beoefen je? *
Welke sport lijkt je heel gaaf, maar heb je nog nooit gedaan? *
Heb je een zwemdiploma? *
Je mag maximaal 2 vrienden of vriendinnen opgeven bij wie je in de ESA groep wilt zitten. Naam 1
Je mag maximaal 2 vrienden of vriendinnen opgeven bij wie je in de ESA groep wilt zitten. Naam 2
Zijn er medische zaken die de Docent LO moet weten? *
Heb je een andere opmerking of iets dat je kwijt wilt, dan kan dat hier.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Erasmus College. Report Abuse