Prijavnica za prakso na PiNI
Kulturno izobraževalno društvo PiNA želi prenašati svoja znanja in pridobljene veščine na mlade, zato mladim, ki bi želeli pridobiti praktične učne izkušnje omogočamo opravljanje prakse na različnih področjih dela naše organizacije: projektno vodenje, trenerstvo, komuniciranje, multimedija in drugo. Vsaka praksa je oblikovana individualno glede na želje in potrebe posameznika, skladno z dogovorjenim področjem dela pa mlada oseba pridobi ustreznega mentorja, ki nadzoruje učni proces in skrbi za krepitev kompetenc v času prakse. Za opravljanje projektne prakse mlada oseba prejme povračilo za stroške v povezavi z delom in nagrado za opravljeno delo.

Na PiNI imamo z nekaterimi srednjimi šolami in fakultetami sklenjeno partnerstvo o opravljanju dijaške oz. študentske prakse, kar pomeni, da vam šola/fakulteta prizna pri nas opravljeno prakso. Prijavite se lahko tudi vsi mladi, ki bi želeli pridobiti praktične izkušnje, a prakse ne bi opravljali preko srednje šole ali fakultete.

V Obalno-kraški regiji so na voljo tudi drugi ponudniki praks v NVO. Več možnosti za opravljanje praks v društvih in drugih nevladnih organizacijah se nahaja tukaj: http://sticisce-iskra.si/izberi-prakso

Poleg izpolnitve obrazca, na katerem se trenutno nahajate, prosimo, da nam na info@pina.si posredujete tudi vaš življenjepis. V zadevo napišite "PRAKSA NA PiNI." Obravnavali bomo samo popolne prijave.


Na PiNI želim pridobiti naslednja znanja: *
Your answer
PiNI lahko ponudim naslednja znanja: *
Your answer
Časovni okvir, ki ga imam na razpolago (celotno število ur dela, koncentriranost dela): *
Your answer
Oblika usposabljanja, ki me zanima (terensko delo, predavanja, sledenje delu, učenje ob delu): *
Your answer
Kako želim pridobljeno znanje uporabiti v prihodnosti: *
Your answer
Ali je usposabljanje vezano na določeno aktivnost tretje organizacije, če da, kakšni so pogoji in okviri (npr. študentska praksa, program Zavoda RS za zaposlovanje, ipd.): *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of MMC PINA. Report Abuse - Terms of Service