Ilmoittautuminen: Sirkustaide ja ekokriisit -keskustelutilaisuus 8.12. klo 17-19
HUOM! Tiukentuneiden yleisötapahtumarajoitusten takia tilaisuus järjestetään aiemmista tiedoista poiketen ainoastaan verkossa.

Miten ilmastonmuutos näkyy sirkustaiteessa?
Mitä on sirkustaiteilijan ympäristövastuu?
Tuleeko sirkustaiteen pelastaa maailma vai maailma pelastaa sirkustaiteen vuoksi?

Sirkusryhmä Blind Gut Company järjestää yhteistyössä Cirko - Uuden sirkuksen keskuksen ja Sirkuksen tiedotuskeskuksen kanssa keskustelutilaisuuden sirkustaiteen suhteesta nykyiseen ekokriisien aikaan. Tarkoitus on tuoda sirkustaiteilijoita pohtimaan yhdessä minkälaisia haasteita ja toisaalta mahdollisuuksia ekokriisit tuovat mukanaan sirkustyöhön. Tilaisuus on suunnattu jokaiselle, joka on joskus miettinyt, kuinka ottaa ympäristö tai muuttuva maailma huomioon omassa työssään, innostunut tai ahdistunut aiheesta.

Tilaisuudessa paneudutaan yhdessä muutoksen tuomiin haasteisiin, joita kaikki joutuvat työssään ja muussa elämässään miettimään tai vähintään aktiivisesti työntämään pois mielestään. Tapahtumassa ei tuomita muita tai kiilloteta omaa ekokilpeä, vaan ollaan yhdessä asian äärellä ja pohditaan erilaisia näkökulmia ja vaihtoehtoja. Tilaisuus antaa mahdollisuuden kuulla muiden kokemuksia, jakaa omia ja rakentaa yhdessä uusia visioita.

Katso tarkempi ohjelma täältä: https://sirkusinfo.fi/2020/11/sirkustaide-ja-ekokriisit-keskustelutilaisuus-ti-8-12-klo-17-19-cirkossa/

Tilaisuus järjestetään aiemmista tiedoista poiketen ainoastaan Zoomissa. Linkki striimiin lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen tapahtumaa, ja tallenne on katsottavissa viikon ajan tapahtuman jälkeen.
Nimi *
Sähköpostiosoite *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Sirkuksen tiedotuskeskus ry. Report Abuse