Jyväskylän Oopperakuoron koelaulut
Jyväskylän Oopperakuoro järjestää koelaulut La Bohème -produktiota varten. Kaikkien halukkaiden, myös aiemmin Jyväskylän Oopperakuorossa laulaneiden, tulee osallistua koelauluihin. Koelauluihin täytyy ilmoittautua etukäteen.

Oopperakuoro harjoittelee keskiviikkoiltaisin klo 18-21, ensimmäiset harjoitukset ovat 18.9.2019. Oopperan näyttämöharjoitusten aikaan marras-joulukuussa harjoitellaan hieman tiiviimmin, välillä myös viikonloppuisin. Tarkka aikataulu varmistuu myöhemmin. Oopperan ensi-ilta on 31.12.2019 ja muut esitykset tammi-helmikuussa 2020.

Oopperakuorossa laulaminen tarjoaa upean mahdollisuuden olla osa ammattilaisproduktiota. Kuoro toimii elämysperiaatteella: emme voi maksaa palkkaa tai matkakorvauksia. Monet musiikin opiskelijat ovat saaneet aiemmista produktioista opintopisteitä harjoittelun muodossa.

Koelaulut pidetään Jyväskylä Sinfonian harjoitussalissa Kolmikulman 6. kerroksessa (Puistokatu 2 A), Amarillon vierestä pääovista sisään ja heti ravintolan sisäänkäynnin jälkeen oikealle ovesta porraskäytävään.

Koelauluja pidetään kahtena iltana, su 5.5. klo 19:00 alkaen ja ke 8.5. klo 17:00 alkaen. Toivomme koelaulajien osallistuvan ensisijaisesti keskiviikon 8.5. koelauluihin mikäli kyseinen ajankohta suinkin sopii. Koelauluihin ilmoittautuneet jaetaan ryhmiin niin, että jokaiselle ilmoitetaan n. 15 minuutin aikahaarukka jonka aikana oma koelaulu tapahtuu.

Koelaulutehtävänä on yksi valinnainen laulu pianon säestyksellä. Säestäjänä toimii korrepetiittorimme Eliisa Suni. Etukäteisharjoitteluun ei ole mahdollisuutta. Tuothan mukanasi säestysnuotit oikeassa sävellajissa, niitä ei tarvitse toimittaa etukäteen. Lisäksi haastattelu ja tarvittaessa äänialan tarkistus.

Lautakunnassa ovat kuoronjohtaja Kimmo Tuuri sekä pianisti Eliisa Suni.

Jos sinulla on kysyttävää ota rohkeasti yhteyttä.

Jyväskylän Ooppera
jyvaskylanooppera@gmail.com

Nimi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Ääniala *
Osallistun koelauluun *
Toivomme koelaulajien osallistuvan ensisijaisesti keskiviikon 8.5. koelauluihin mikäli kyseinen ajankohta suinkin sopii. Koelauluihin ilmoittautuneet jaetaan ryhmiin niin, että jokaiselle ilmoitetaan n. 15 minuutin aikahaarukka jonka aikana oma koelaulu tapahtuu.
Koelaulussa esittämäsi kappale *
Your answer
Aiempi laulu- ja kuorotaustasi lyhyesti *
Your answer
Mahdollisia lisähuomioita (vapaaehtoinen)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service