Ilmoittautuminen
Tervetuloa Outi Aihkisalon ratsastus- ja maastakäsittelykurssille 30.7.2022! *KURSSI TÄYNNÄ, kuunteluoppilaspaikalle on mahdollista vielä ilmoittautua lomakkeella*. Jos haluat ilmoittautua varasijalle, lähetä viesti sihteerille sihteeri.midja@gmail.com.

Kurssi sisältää 2 x 45 min opetusta kahden ratsukon ryhmissä, maastakäsittely-demon ja lounaan. Osallistuja voi valita haluaako 2 x 45 min ratsastusta VAI 1 x 45 min ratsastusta ja 1 x 45 min maastakäsittelyä (maastakäsittelyn toteutuminen edellyttää, että sitä haluavista muodostuu parilliset ryhmät). Päivä aloitetaan yhteisellä 45 minuutin maastakäsittely-demolla, jossa osallistujat pääsevät seuraamaan maastakäsittelyn perusteita Outin toteuttamana. Voit osallistua myös kuunteluoppilaana hintaan 15 € (ei sisällä lounasta).

Kurssille mahtuu 6 ratsukkoa. Osallistumispaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen viimeistään 23.7.2022 mennessä, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja maksu palautetaan vain lääkärin tai eläinlääkärintodistusta vastaan.

Kurssin hinta Midjan jäsenelle 115 € ja ei-jäsenelle 125 €. Maksu 23.7.2022 mennessä Islanninhevosystävät Midja ry:n tilille FI89 4108 0011 9967 10. Viitenumero 1737

Mahdollisesta peruutuksesta ilmoitamme viimeistään kurssia edeltävänä päivänä. Mikäli kurssi peruuntuu, palautetaan ilmoittautumismaksut.

***

Outi Aihkisalo toimii Lempäälässä kouluttaen hevosia sekä ratsukkoja. Hän on tunnettu hevoslähtöisestä toimintatavastaan ja on juuri valmistunut nuorten islanninhevosten kouluttajaksi, aiempia koulutuksia hänellä on muutamia mainitaksemme: FEIF 1, Srl Islanninhevosharrasteohjaaja, NLP practitioner, Tölt in harmony-ohjaaja


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nimi *
Puhelinnumero *
Lisätietoja
Osallistun: *
Erityisruokavalio
Islanninhevosystävät Midja ry:n jäsenyys *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy