Ambassador Pass
Poti participa la Webstock 2019 in calitate de ambasador. Vei avea acces gratuit la eveniment si alte facilitati, prin completarea formularului de mai jos. Acreditarile sunt oferite nominal bloggerilor activi in social media, dupa agrearea conditiilor de participare, cu prioritate celor care au sustinut evenimentul in trecut.

Acreditarile de ambasador vor fi acordate incepand cu data de 1 august, in mai multe serii, pana pe 30 septembrie. Acreditarile nerevendicate (neconfirmate) in termenul acordat vor fi redistribuite celor de pe lista de asteptare. Verificati de aceea in Junk/ Spam si in Promotions si Updates, daca folositi Gmail. Organizatorul isi rezerva toate drepturile de a acorda sau retrage acreditarile.

Cu prietenie,
Echipa Evensys
Prenume si Nume *
E-mail *
URL Blog *
Descriere blog *
Despre ce este blogul si cine e in spatele lui, in maximum 280 de caractere.
Ce fel de blog / site ai? *
Required
Profil / Pagina Facebook *
Instagram
Twitter
Orasul de resedinta *
Telefon *
Motivatie - De ce doresti sa participi la Webstock 2019? *
Ai mai fost Ambasador Webstock? *
Daca ai mai participat la Webstock, te rugam sa ne lasi cateva link-uri reprezentative de anul trecut. Ai facut poze, un articol, o postare? Te invitam sa ne arati.
Unde doresti sa participi la Webstock? *
Required
De unde ai aflat despre eveniment? *
Required
IMPORTANT
Te rugam sa ne oferi acordul pentru a putea comunica cu tine, bifand casutele de mai jos.
Politica de confidentialitate *
Am luat la cunostinta prevederile Politicii de Confidentialitate disponibila aici: http://www.evensys.ro/politica-de-confidentialitate/
Acord Marketing *
Sunt de acord ca Evensys sa prelucreze datele mele cu caracter personal pentru scopuri de marketing direct, in vederea transmiterii de materiale informative privind cele mai potrivite evenimente Evensys pentru mine.
Iti poti schimba optiunile in orice moment, printr-un click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail primit de la noi sau printr-un mesaj la office@evensys.ro. Pentru informatii suplimentare despre termenii nostri de confidentialitate, viziteaza site-ul nostru.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy