Апликациска форма за учесници - младински програми
Со пополнување на оваа апликациска форма, изразувате интерес за вклучување во едукативно-креативните работилници како дел од младинските програми кои ги спроведува Центар за младински активизам ЦМА Крик.
Име и презиме *
Your answer
Возраст *
Your answer
Е-пошта *
Your answer
Контакт телефон *
Your answer
Образование/окупација *
Your answer
Ве молиме одберете во кое училиште би сакале да се вклучите како учесник *
Која е вашата мотивација за вклучување во активностите? *
Your answer
Ви благодариме!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service