INGYENES NYELVI KÉPZÉS ELŐJELENTKEZÉS
KARCAGI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM
GINOP-6.1.3-17-2018-00010
"Nyelvi készségek fejlesztése a Karcagi Szakképzési Centrum intézményeiben" című projektje kapcsán

Tisztelt Érdeklődő!
Most lehetősége nyílik a Karcagi Szakképzési Centrum GINOP-6.1.3-17-2018-00010 "Nyelvi készségek fejlesztése a Karcagi Szakképzési Centrum intézményeiben" című projektje révén az Ön számára nézve költségmentes nyelvtanfolyamon részt venni. A tanfolyamok Jász-Nagykun-Szolnok megyében, összesen hét helyszínen, nyolc intézményben kerülnek megszervezésre és lebonyolításra. (Tagintézményeinkről bővebb információ itt: https://karcagiszc.hu/). A képzések megkezdését bemeneti szintfelmérő előzi meg, ezt követően azok 120 órásak, tanúsítvánnyal végződnek.
Jelen projekt célcsoportja mindenki, aki 16-25 év közötti és az adott nyelvből készségekkel nem, vagy alacsony szinten rendelkező, de várjuk a 26-65 éves korosztály jelentkezését is!
Az alábbi igényfelmérő kérdőív kitöltése nem minősül hivatalos jelentkezésnek, erre a képzések indulásakor lesz lehetőség, tehát Önre és a Karcagi Szakképzési Centrumra nézve semmilyen kötelezettséggel nem bír.
A kérdőívet kitöltők - amennyiben megfelelnek a GINOP-6.1.3-17 pályázati Felhívásban előírt jelentkezési feltételeknek - előnyben részesülnek a képzések indításakor. 16 év alattiak, 65 év felettiek illetve diplomával rendelkezők sajnos nem lehetnek jelen projekt célcsoportjai, azaz számukra kizárólag önköltséges képzésekkel tudunk szolgálni. Egy fő, egy nyelvre, ezen belül csak egy szintre jelentkezhet.


Kérjük, érdeklődés esetén szíveskedjen az alábbi kérdőívet kitölteni, hogy a projekt indulásakor Önnel is elsők között vehessék fel kollégáink a kapcsolatot!

Hozzájárul Ön a megadott adatai kezeléséhez? *
*Ezen adatokat egy elektronikus adatbázisban, egy személy hozzáférésével gyűjtjük (pályázat szakmai vezetője). Adatait, válaszait kizárólag a projekt lebonyolítása során a jelentkezéshez használjuk fel, más személy vagy cég részére nem kerülnek átadásra.
Kérjük, adja meg teljes nevét! *
Your answer
Kérjük, válassza ki, mely életkori korcsoporthoz tartozik Ön! *
Kérjük, adja meg születési dátumát! *
MM
/
DD
/
YYYY
Kérjük, válassza ki legmagasabb iskolai végzettségét!
Kérjük, adja meg telefonos elérhetőségét! *
Your answer
Kérjük, adja meg e-mail címét!
Your answer
Milyen nyelvet szeretne tanulni? *
Milyen szinten szeretne tanulni? *
Melyik település felelne meg az Ön számára a képzés helyszínéül? *
* több helyszínt is megjelölhet
Required
Mely időszak felelne meg Önnek a képzés időpontját tekintve? *
Hány órában tudná vállalni a képzést alkalmanként? *
Köszönjük, hogy kitöltötte kérdőívünket! Hamarosan jelentkezünk! Üdvözlettel, a Karcagi Szakképzési Centrum kollégái
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service