Уебинар „Светът на детето - от 1 до 3 година“ - 28 април - 13.00-15.00 ч
Онлайн лекцията „Светът на детето – от 1 до 3 години“ е за родители, които искат да научат повече за връзката родител-дете в тази възраст и да усвоят богат набор от техники и игри, които насърчават социалното, емоционално и когнитивно развитието на децата.
 
Уебинарът включва теория и техники, които се фокусират върху оптималното развитие на детето - социално, емоционално, когнитивно, развитие на езика и креативността.

- Някои от темите, които ще застъпим в уебинара:
- Етапи в развитие на детето от 1 до 3 години. Основни психологически теории. Важността на ранното детско развитие
- Как да изградим детска емоционална лексика и насърчаваме изразяването на чувства. Как да избягваме използването на критични изявления и да използваме по-позитивна комуникация
- Важността на играта за малките деца. Игри които развиват когнитивните способности- памет, мислене, логическо мислене Учене на цветове, форми, букви и цифри. Игри за социални и емоционални способности.
- Как да се справим с детската агресия, с избухванията и плачът на детето
- Какви правила да използваме, които са реалистични и подходящо за развитието
Водещ: Анета Калчева – психолог. Завършила психология в СУ Св. Климент Охридски и „Артистично психосоциални практики“ в НБУ. В момента завършва „Психология на развитието“ в НБУ. Работи като психолог, обучител и фасилитатор от 2006 г., а от 2011 г работи активно и с деца и родители. Обучава се за гещалт терапевт. Завършила е 4 годишно сертификационно обучение в метода „Психодрама с деца“ . Работи с деца индивидуално и групово.
В работата си стъпва на основни психологически теории и конструкти за детското развитие и психика, като съчетава различни подходи.


Продължителност на онлайн лекцията: 2 ч.


Цена: Участието в онлайн лекцията е 25 лв. Заплаща се по банков път.

Централна Кооперативна Банка
IBAN: IBAN: BG52 CECB 9790 10A6 4722 00
Титуляр: Анета Калчева
Основание за плащане: Уебинар-28.04- Вашите Имена!

*Моля, не пропускайте да отбележите имената си в нареждането за плащане, ако се различават от имената, с които сте регистрирани за уебинара.

След като платите таксата, ще получите линк за гледане, който ще е активен на 28 април от 13.00, когато ще започнем живото предаване.

За контакт: info@smisul.org
тел: 0887 55 68 58 .
Email address *
Име и фамилия *
Телефон
Допълнителен коментар
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy