Înscrie-te la atelierele ''Act for Inclusion''
💫Eşti student sau lucrezi in Sibiu? Dacă îţi doreşti să fii cât mai implicat în comunitatea din care faci parte, să te dezvolți personal și să cunoști oameni noi, atunci proiectul nostru este pentru tine!
În realizarea acestui proiect am plecat de la o nevoie simplă... sau mai bine spus, o problemă complicată... Ca tineri studenți în pandemie, ne-am trezit izolați într-o lume nouă, o lume pe care nu am avut oportunitatea să o cunoaștem. Ca tineri studenți după pandemie, totul a devenit accelerat, iar oportunitatea noastră de a cunoaște noua comunitate în care ne aflam s-a transformat și ea într-o fugă și într-o continuă încercare de a ne respecta responsabilitățile. Constrânși de anxietate și o ușoară lipsă de încredere am încetat să mai trăim pentru noi și ne-am pierdut în rutină, hrăniți doar de visurile pe care le vedem uneori ascunse într-un colț al minții noastre de copii (adulți ar spune unii). Ne-am propus așadar să ne regăsim pe noi în oameni, în noi prietenii și în comunitatea din Sibiu care ne va fi casă pentru cel puțin câțiva ani de acum înainte. Formal fiind spus, ne dorim să creștem nivelului de integrare a tinerilor din „provincie” în comunitate prin dezvoltarea unui mediu favorabil incluziunii sociale.
unde au loc activitățile? locația: Centrul de servicii Integrate pentru Studenți Smart-Hub ULBS
Adresa: Str. Banatului, nr. 6, Sibiu (Etaj 1, Sala 12)  https://goo.gl/maps/NQUoBU7CxrHbnMwEA 

Acesta este un proiect derulat de un grup informal de studenți ai ULBS cu suportul Euroactive NGO în parteneriat cu organizațiile de studenți ce activează în cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu și finanțat prin Corpul European de Solidaritate. 👥 Spune și prietenilor tăi despre noi și urmărește-ne pe FACEBOOK și Instagram

Link către organizatori:
EUROACTIVE NGO
Act for Inclusion

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume și prenume *
Vârsta *
Ocupație
Număr de telefon *
Adresa de e-mail *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy