Pedagógus Fórum - jelentkezés
A Pedagógus Fórum újabb meghívottja Zeitler Ádám a Milestone Intézet alapítója és igazgatója, aki Agyonnyomott generáció: A pályaválasztás és a tehetséggondozás dilemmája a Z generációban címmel tart előadást, ezúttal Kolozsváron. Az előadás időpontja március 23, 18 óra, helyszíne pedig a Sapientia EMTE Hunyadi Mátyás terme.

"Közgazdászként, oktatási szakértőként, sok külföldi és magyar tapasztalat után alapítottam meg két társammal 2010-ben a Milestone Intézetet. Az Intézet közössége a jelenleg 4 éves oktatási programban résztvevő 320 diákból, a világ legjobb száz egyetemén tanuló 500 Milestone-os öregdiákból és 80 oktatóból áll, akiknek döntő többsége kutató vagy egyetemi tanár.A Milestone Intézet kétszeresen is a társadalmi haladás katalizátora kíván lenni: egyfelől a kutatás, a társadalmi cselekvés és a vállalkozói kezdeményezések kivételes központjaként, másfelől nemzetközileg elismert oktatási programja révén, amely Magyarország majdani vezetői közösségének inkubátora."

A rendezvény KPlusz projekt keretein belül a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum és a Magyar Ifjúsági Központ közös szervezésében valósul meg.


Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Név *
Your answer
E-mail cím *
Your answer
Foglalkozás (diák, pályakezdő tanár, tapasztalt tanár, sima érdeklődő, mezei egér) *
Your answer
Telefonszám *
Your answer
Milyen témában hallgatna/hallgatnál szívesen előadásokat a fórumokon? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms