Прашалник за микро и мали бизниси
Прашалник е изработен во рамки на проектот ( be-digitalised) www.kreacija.org. Со пополнување на прашалникот го изразувате интересот за вклучување во проектот. Одговорите на прашалникот ќе ни помогнат да ви понудиме поддршка според моменталните потреби на вашиот бизнис.
Email *
Име на претпријатието и дејност *
Кои се моменталните проблеми на твојот бизнис? *
Кој вид на поддршка би ви помогнала за надминување на проблемите? *
Која област од интернет работењето би сакал да ја подобриш во бизнисот? *
Дали сакаш да се вклучиш во проектот и отвориш е-продавница на твојот бизнис? *
Кои дополнителни информации за проектот би сакал да ги добиеш? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy