Medlemskap (2024) i RFSB
Välkommen som medlem! Vi i Riksförbundet för särskild begåvning ser fram emot att göra skillnad för särskilt begåvade i Sverige tillsammans med dig.

Stadgarna och vår integritetspolicy finner du på www.rfsb.se/stadgar.
Som medlem godkänner du vår integritetspolicy och eventuella övriga villkor som du finner på denna anmälningssida. Notera att personuppgifter, som skickas in via detta formulär, hanteras av Google. I och med att bokningar och betalningar hanteras manuellt så kan inlämnade personuppgifter behöva skickas via mail mellan Riksförbundet för särskild begåvnings funktionärer.

När du anmäler dig så fyller du även i vilken lokalförening du vill bli medlem i. Detta val gör du även om det i dagsläget saknas lokalförening i din del av landet.

Den årliga medlemsavgiften är 200 kr/person och avser kalenderåret 2024. Medlemsavgiften används för att uppfylla riksförbundets ändamål och inkluderar även avgift till din lokalförening. Du gör en registrering för varje person som ska bli medlem (du ansvarar för att de lämnat samtycke till alla villkor). Är du däremot inskriven via detta formulär sedan tidigare så räcker det att swisha den nya avgiften för att förnya. Kontakta oss om du vill ändra dina inskickade uppgifter eller byta lokalförening.

Medlemsavgiften betalar du till vårt bankgiro (614-8829) eller via swish (123 64 666 84) och märker betalningen med födelseår och namn på alla som du betalar för.

Varmt välkommen!

Önskar styrelsen
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Förnamn *
Efternamn *
Mailadress *
Mobilnummer (utan mellanrum eller andra tecken än siffror) *
Personnummer (12 siffror, inget streck eller mellanrum) *
Kommun (för utlandet, se längst ner) *
Bostadsort (enbart för utrikesboende)
Vilken fråga är viktigast för dig att riksförbundet driver?
Vad skulle du främst vilja att en lokalförening driver för frågor eller ordnar för arrangemang?
Vad (om något) kan du hjälpa riksförbundet eller lokalföreningen med?
Vilken lokalförening vill du bli medlem i? *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras av Riksförbundet för särskild begåvning, enligt organisationens integritetspolicy, som jag har fått tillgång till. Jag godkänner även eventuella övriga villkor som framgår av denna bokningssida. Tecknar jag medlemskap för annan än mig själv så ansvarar jag för att även denna person har godkänt personuppgiftshantering och villkor enligt ovan. *
Required
Gäller anmälan en person under 18 år och gratis barnmedlemskap önskas, skriv betalande vårdnadshavares namn i detta fält. För rösträtt, medlemsavgift till lokalföreningen och eventuella förmåner för betalande medlem så lämnas detta fält istället blankt och medlemsavgift betalas till RFSB på samma sätt som för vuxna.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy