Анкетен лист
Почитувани,

Општина Струмица започна со процес на изработка на Локален еколошки акционен план (ЛЕАП) за периодот 2016-2022 година.

Во насока на испитување на јавното мислење за проблемите и предизвиците со животната средина подготвен е прашалник којшто треба да биде пополнет од граѓаните на општината.

Ве молиме да одвоите 5 миниути од вашето време и да го дадете вашиот одговор на прашањата што следат.

Ви благодараиме!

Пол *
Статус *
Место на живеење (населба/ месна заедница) *
Your answer
Возрасна група (години) *
Образование *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of EVOLVING DOO. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms