NLP radionica: Mozgovni jezik, šta je to i kako ga koristiti?
Često kada stvari pođu naopako u poslovanju, kada se ne postignu dogovori ili dođe do sukoba na radnom mjestu, to je zbog loše prenesene ili prevedene komunikacije. Sva naša interakcija i komunikacija sa svijetom počinje našim mislima, a naše misli nam se predstavljaju kroz naša čula.

Osnovni alat prepoznavanja ili percepcije su naša čula. Koristimo svoja čula da prikupimo, razumijemo i koristimo sve informacije koje nam se daju interno i eksterno. Izoštravanjem čula počinjemo da primjećujemo stvari koje do sada nismo primjećivali, i da usmjeravamo pažnju ka željenom cilju. Potrebno je da čujete, vidite i osetite šta se dešava, i da budete svesni da uvek imate različite opcije na raspolaganju.

Naša čula su naši kanali za prijem informacija, a kanale za prijem informacija zovemo reprezentativnim sistemima.

Želite li više saznati o reprezentativnim modelima, izoštriti vaša čula, ostvariti uspješnu komunikaciju sa ljudima oko sebe, bolje da razumijete sebe i druge, saznati šta vam oči govore, onda trebate doći na NLP radionicu "Mozgovni jezik, šta je to i kako ga koristiti?" koja će se održati u ponedjeljak, 12. decembra 2022. godine u 19 časova u Američkom kutku Banja Luka. Radionica će trajati 60 minuta.

Radionici će održati Miloš Blagojević, NLP trener. (Više informacija na: www.milosblagojevic.com)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
E-mail *
Broj telefona *
Da li ste prisustvovali prvoj radionici održanoj 31. oktobra 2022. godine u Američkom kutku Banja Luku? *
Da li se prvi put susrećete sa pojmom NLP - Neuro lingvističko programiranje? *
Napomena
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy