Søk om hederspremie oppnådd 2017
Her søker du om hederspremie fra norsk Rallylydighetsklubb. For å kvalifisere til HP må hunden ha oppnådd tre resultater/"napp" med minimum 190 poeng i elite for tre ulike dommere. Resultatene kan være oppnådd over en lang tidsperiode/ over flere år.

HP tildeles kun medlemmer av NRL. Merk at hundens fører MÅ være medlem i NRL før første tellende resultat og i hele perioden/alle årene som de tellende resultatene oppnås. Dersom hundens fører blir medlem av NRL etter at hunden har oppnådd 1. premier i elite, må den oppnå tre nye førstepremier etter dato for innmelding i NRL.

Alle resultater og medlemsskap vil bli kontrollert. Dersom noen av de tellende resultatene IKKE ligger i NKK's dogweb ved utgangen av året det søkes HP for, er det førers ansvar å sende dokumentasjon på oppnådd resultat på e-post til rallylydighet@klubb.nkk.no innen søknadsfristen. Du kan scanne kritikken eller ta bilde av den.

HP-premien deles ut på NRL's årsmøte. Eventuelt sendes til de som ikke kan være til stedet på møtet eller som ikke kan få noen til å hente rosett og premie for seg. Det vil bli en egenandel på kr. 50 for utsending av HP-premien - så dersom du ikke kan møte selv, kanskje noen andre fra der du bor kan hente premien til deg?

Søknadsfristen for HP 2017 er 31.12.2017

Hundens stamtavlenavn
Your answer
Hundens kallenavn
Your answer
Hundens registreringsnummer
Your answer
Resultat 1 (dato/år/sted/dommer)
Your answer
Resultat 2 (dato/år/sted/dommer)
Your answer
Resultat 3 (dato/år/sted/dommer)
Your answer
Førers navn (MÅ være medlem av NRL)
Your answer
Adresse
Your answer
Postnummer/sted
Your answer
Mobilnummer
Your answer
E-postadresse
Your answer
Jeg, fører av hunden, var medlem av NRL når alle "nappene" ble oppnådd
Medlemsnummer i NKK/NRL (samme nummer)
Your answer
Captionless Image
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms