Prijava na poskusno vadbo 2023/24
Za prijavo na poskusno vadbo, prosimo izpolnite prijavnico. Na vaš e-naslov, ki ga boste vpisali v prijavnici, bomo poslali dodatne informacije. 

Poskusna vadba (vaša prva vadba) je brezplačna, neobvezujoča, če se potem odločite za vpis v program, pa se šteje kot prva vadbena ura. 

Na poskusno vadbo lahko pridete kadarkoli med šolskim letom, če imamo v izbrani skupini še prosta mesta.

Hvala! :)

Ohana - gibanje skozi igro
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime otroka *
Datum rojstva otroka *
Zdravstvene posebnosti otroka, ki jih moramo vedeti za varno organizacijo vadbe (alergije, poškodbe, posebnosti v razvoju...).
Ime in priimek skrbnika *
E-naslov *
Kontaktni telefon *
Kje ste izvedeli za naše vadbe? *
Termin in starostna skupina: *
Required
Izjava pred prijavo: S prijavo dovoljujem uporabo vseh osebnih podatkov, navedenih v prijavnici, za potrebe Ohana - gibanje skozi igro dejavnosti: obveščanje v povezavi s poskusno uro, morebitnimi spremembami in za zagotavljanje varnosti. Vadba bo športne narave, zato organizator vadbe (Športne storitve, Špela Voje s.p.), ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne poškodbe, ki se pri športni vadbi lahko zgodijo in jih ni mogoče popolnoma preprečiti. Seznanjen/-a sem, da so pred začetkom nove sezone možne spremembe v urniku. Strinjam se, da organizator vadbe ne odgovarja za materialne izgube in krajo. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ohana. Report Abuse