Skriva för Drop a Story
Varmt tack för att du är intresserad av att skriva för Drop a Story!

Vill starta med att förtydliga att vi dagsläget inte kan betala dig per artikel utan vi erbjuder ersättning för entré och reseersättning. Hoppas du tycker detta är intressant ändå. Vi erbjuder dig gratis marknadsföring till din blogg, webb, dina skrivtjänster och/eller marknadsföra dig som frilansare.

För att förenkla hanteringen tänkte jag att du ska få välja vad du vill skriva om och hur ofta du känner att du kan bidra. Det enda kravet vi ställer på dig som skribent är att du meddelar när du inte kan leverera som planerat för att livet kom emellan, vilket vi har full respekt för!

Som skribent för Drop a Story önskar vi få in en bild, ett foto på dig som vi publicerar som den är eller så fixar vi (eller du) en avatar till dig (du godkänner den såklart). Denna kommer att visas i slutet på din text samt som vår samarbetspartner.

Du ansvarar för att skicka in dina texter till, info@dropastory.com, som läser igenom och godkänner samt meddelar när i tid reportaget, recensionen, storyn kommer att publiceras på https://dropastory.se. Vi ser gärna att du delar dina inlägg, och gärna andras, på egna bloggar, hemsidor, facebook etc i samband med publicering. Du får absolut länka till egna sidor om du har några, vi ska ju sprida skriva-passionen till andra och hoppas att den smittar av sig till många fler.

Viktigt! Du som skribent ansvarar för att fråga personer på foton om deras godkännande att det publiceras i samband med reportage/texter på dropastory.se.

Jo en sak till, om du ska ska resa för att göra en intervju eller delta på ett skrivarevenemang - få det godkänt av mig före så det inte blir att mer än en åker på samma event (skicka gärna länk till eventet om det finns). Då skickar vi en reseräkning som du behöver fylla i för att vi ska kunna bidra med reseersättning och ev. entrékostnad. För att vi ska betala eventkostnader kräver vi såklart minst ett reportage.

Vi ser fram emot ett spännande samarbete och vi hoppas att vi kan stödja dig i din skrivarprocess, bidra till att fler besöker din hemsida men också bidra till att du kan få fler kunder om du erbjuder skrivtjänster redan idag. Vår ambition är att webben är av skrivande människor för skrivande människor - stöd, kunskap, motivation och inspiration för att boosta det egna och andras skrivande!

Din kontakt hos Drop a Story är jag, Lotta Roth, har du frågor eller undringar kontakta mig först via info@dropastory.com men om det brådskar ring gärna; 0708781193.

För din kännedom så håller Drop a Story på att utveckla en app som har fokus på den dramaturgiska kurvan samt en prototyp av ett skrivverktyg som vi önskar utveckla. Spännande tider hägrar!

Email address *
Ditt namn, tack
Ditt ev. alias som du önskar efter dina skrivna texter.
Ålder
Clear selection
Mobilnummer
E-post
Var bor du, vilken kommun och ort?
Vad vill du helst bidra med, skriva om? Välj så många alternativ du vill.
Hur många gånger per månad kan du tänka dig att bidra med material till dropastory.se?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Drop a Story Sweden AB. Report Abuse