НВО Креации :: ПлоштАрт
Креативниот град на Д Фестивал „ПлоштАрт“ ги отвора портите под мотото ФИЕСТА за сите здруженија, организации и индивидуалци кои сакаат да бидат дел од дветтото издание на фестивалот.

ПлоштАрт Фиеста е повеќе од прослава на музиката и уметноста - главната идеја е да создадеме бескрајно игралиште каде забавата, музиката, креативноста и заедничкото создавање се клучна цел и каде сите заедно ќе се чувствуваме слободни да се „исклучиме“ и изразиме по своја волја.

Сепак, стремежот кон кој се извиваме е да бидеме дел од транзицијата на еколошка и општествена одговорност, најпрво во нашата земја, а потоа и сиот свет.

Затоа ги охрабруваме сите заинтересирани да се пријават со своите стремежи и вредности (работилници, дискусии, проекции, НВО катчиња, иницијативи, итн) во креирањето на уште едно ПлоштАртовско незаборавно искуство!

Наслов на проект (краток и креативен) *
Генерален концепт *
Име на организација, и/или име и презиме на учесник *
Број за контакт *
Е-адреса *
Референтна фотографија од предложениот проект (доколку има)
Фејсбук Пејџ / Инстаграм / Веб-сајт
Ве молиме да наведете доколку ви е потребна техничка поддршка, каква? *
Ве молиме да наведете со што ќе допринесете кон ПлоштАрт зоната? *
Дали имате други специфични барања?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Password Production. - Terms of Service