Пътуващите сандъчета на ББИА - форма за заявка
Защо да направите заявка?
За да получите сандъче с детско-юношески нови книги, които пътуват, стоят за определено време (мин. 60 дни) на дадено място и продължават своя път към следващото. Програмата дава възможност на децата да се докоснат до нови четива, които липсват в библиотеките. Част от тях са включени в различни инициативи за насърчаване на четенето като Награда "Бисерче вълшебно" (www.biserche.com).

Кой може да направи заявка?
- библиотекар (регионална, общинска, градска, читалищна, училищна, ЦДГ библиотека)
- учител, директор

Какво ще Ви струва поръчката на "Пътуващо сандъче"?
Към момента получателите заплащат таксата за получаване на сандъче по куриер. Изпращането е за сметка на следващия получател. Сумата за доставка варира в зависимост от избора на куриер, локацията, тежестта на отделните сандъчета. (Приблизително сумата варира между 7 и 13 лв.)

Как да разберете кога ще получите сандъче?
Екипът на фондация "Детски книги" (www.detskiknigi.com) ще се погрижи да ви изпрати уведомителен мейл кога и от кого ще получите своето сандъче. По същия начин ще научите и къде да изпратите своето сандъче, когато изтече срокът за ползване. (Моля, имайте предвид, че поради големия брой заявки, понякога се налага да изчакате известно време.)

Какви са книгите в сандъчетата?
Книгите, включени в проект "Пътуващите сандъчета" на ББИА, са сравнително нови заглавия. Те са разнообразни, за да покриват различни възрастови групи. Но тъй като в някои случаи (при ЦДГ например) трябва книгите да са съобразени с възрастта, по-нататък ще бъдат подготвени и специални сандъчета за различни възрасти. Книгите във всяко сандъче са различни, т.е. можете да получавате от тях по повече от веднъж (куриерските разходи са за Ваша сметка). Голяма част от заглавията са регистрирани в международната платформа на Bookcrossing, за да могат децата да проследяват къде пътуват книгите, да обменят мнения с приятелчета и да използват технологиите за връзка с книгите.

Колко пъти можете да подадете заявка?
Няма ограничения. Книгите в сандъчетата са различни, а и Вие имате право да изберете сандъче със заглавия, които Ви липсват.

С кого да се свържете при въпроси?
- открийте фейсбук-групата "Пътуващите сандъчета на ББИА": https://www.facebook.com/groups/185548111842316/
- пишете и на мейл editors@detskiknigi.com
- позвънете на тел. 0888801231
Email address *
Пълно наименование на институцията *
допустими са съкращения като РБ, НЧ :)
Адрес на институцията *
улица, №, етаж, всякакви други особености
Населено място *
Пощенски код на населеното място *
Лице за контакт, което ще получи сандъчето *
Телефон за връзка *
ако има проблем с изпращането
Имейл за връзка с Вас *
моля, посочете активен имейл, който проверявате редовно (независимо дали е служебен или личен)
С какви възрастови групи деца работите? *
Required
Кой № сандъче бихте искали да получите? (моля, посочете няколко варианта) *
С коя куриерска фирма предпочитате да работите? *
разходите по получаването са за Ваша сметка. Сумата зависи от тежината на сандъчетата, но приблизително таксата е около 10-12 лв. при доставка от офис на куриер до врата. Ние съветваме да използвате опцията за доставка от офис до офис - тогава таксата е по-ниска
Моля, опишете дали пратката да е до офис на куриер или до адрес *
ако е до поискване от офис на куриер, напишете кой офис предпочитате
Имате ли да добавите нещо?
Ще се радваме да ни споделите своите виждания и препоръки за проекта, както и трудностите, които изпитвате. Те ще ни помогнат да подобрим инициативата и да я направим още по-интересна и полезна!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.