Inscripció als Seminaris Web EPF: Gènere, Drogues i Sexualitats Saludables.
Si ets estudiant de la Universitat de Barcelona i vols aprofundir en temes com la perspectiva de gènere a l'ámbit de les drogues, la promoció de les sexualitats saludables i sobre la prevenció i reducció de riscos associats al consum d'alcohol i altres drogues, llavors aquesta informació t'interessa.

Vine a formar-te amb nosaltres amb els nostres seminaris webs sobre gènere i drogues, sexualitats saludables i prevenció i reducció de riscos associat al consum de drogues durant els dies 15, 22 i 29 de novembre 2023, de 11 a 13:30 hores.

  • El 15 de novembre, el seminari web és sobre "Introducció a la perspectiva de gènere i la seva incorporació en l'àmbit de drogues" amb Ana Burgos García, antropòloga i periodista feminista, coodinadora del projecte MALVA (FSC), per a la incorporació de la PdG a l'àmbit de drogues, i de l'Observatori Noctàmbul@s (FSC), que investiga la relació entre el consum de drogues, oci nocturn i violències sexuals.
  • El 22 de novembre, el seminari web és sobre "Sexualitats Saludables" amb Paula Sandoval García, psicòloga formada en teràpia familiar i de parella, drogodependències i en l'abordatge de sexualitats amb població juvenil, i tècnica del porjecte En Plenes Facultats.

  • El 29 de novembre, el seminari web és sobre "Drogues: fàrmac, plaer o verí. Cap al consum responsable, o no?" amb Florència Manns Fuenzalida, psicòloga formada en drogodependències i en prevenció i reducció de riscos associat al consum de drogues i tècnica del projecte En Plenes Facultats.

Aquests seminaris no tenen cost per a l'estudiantat, però sí que és necessària la inscripció prèvia a través de aquest formulari. Seran en línia i via streaming. Es lliurarà un certificat d'assistència.

Pots apuntar-te als 3, a 2 o a només 1. Com tu prefereixis.

No et perdis el nostre cicle de seminaris web, t'esperem!

Descàrrega el programa dels seminaris aquí. Per a més informació, contacta'ns al mail epf@fsyc.org
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom *
Cognoms *
Quin SEXE et van assignar en néixer (al certificat de naixement o document semblant)? 
*
Amb quin GÈNERE t'identifiques?
Clear selection
NIUB *
Correu electrònic *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Grau i curs *
Tria el teu seminari web
*
Required
Com t'has assabentat d'aquest curs? (cartells, per mail, per un altre company/a,...) *
Si tens dubtes o vols més informació, posa't en contacte a epf@fsyc.org o pots visitar la pàgina web www.enplenesfacultats.org
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy