Longevity Workshopra Jelentkezés
Üdvözlünk, és gratulálunk, hogy úgy döntöttél, saját egészségedbe fektetsz - szerintünk saját jóllétünk az egyik legjobb befektetés az életben, hiszen nem csak saját életünk minden területére hat az, hogy hogyan érezzük magunkat a bőrünkben, hanem a környezetünkre, szeretteink jóllétére is.

Amennyiben szeretnél jelentkezni a workshopokra, kérlek, hogy válaszold meg az alábbi kérdéseket maradéktalanul. Adataidra a workshoppal kapcsolatos információk megosztásához és a számla kiállításához lesz szükségünk. Semmilyen más célra nem használjuk fel őket, és a workshop után nem őrizzük meg őket. Az űrlap kitöltése után néhány napon belül felvesszük veled a kapcsolatot a további részletekkel.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a jelentkezési lap kitöltésével jelzed felénk a 2020. február 21-23. időpontra szervezett 2 és fél napos Longevity Workshopon való részvételi szándékod. A jelentkezésed azonban majd a részvételi díj számlánkra való beérkezése után válik véglegessé.

Fenntartjuk a jogot, hogy 8-nál kevesebb jelentkező esetén a workshopot lemondjuk. Ez esetben természetesen a részvételi díjat hiánytalanul és a lehető legrövidebb időn belül visszatérítjük.

Köszönettel: Dr. Márky Ádám és Länger Jelena
Név: *
Your answer
Telefonszám: *
Your answer
E-mail cím: *
Your answer
Van-e valamilyen ismert ételallergiád (ezt szeretnénk az étkezések összeállításánál figyelembe venni)? *
Your answer
Pontos és teljes számlázási címed: (azaz név, cím, vállalkozás esetén adószám is). A számlát elektronikus úton, a fent megadott email címedre küldjük majd, és utána 8 napon belüli utalással tudod véglegesíteni a helyed. *
Your answer
Adatkezelési nyilatkozat *
Required
Számlabekérő: *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Longevity Project. Report Abuse