Påmelding: kurs i endringsledelse
Tid: 29. og 30. april
Sted: Grønset Gård
Pris: kr. 2200,- for medlemmer av HNF.
Kr. 2990,- for ikke-medlemmer.

Påmeldingsfrist er 18. mars kl. 16.00.
NB! Kun 20 plasser.

Wallbreakers
Endringer og dynamikk tar en stadig større plass i dagens arbeidsliv. Både omfanget av, og hastighet til endringer har hatt en eksplosiv utvikling de siste årene.

Endring er i de fleste organisasjoner en slags «normaltilstand» og dette vil også prege årene som kommer. Hvilke krav stiller dette til ledelse, og hvordan kan du som leder manøvrere på en hensiktsmessig måte i dette landskapet?

På dette kurset lærer du om den menneskelige dimensjonen av endringsprosesser på en morsom og engasjerende, men samtidig seriøs måte. Ved hjelp av ledelsessimulatoren «Wallbreakers» skapes en fengslende simulering av en endringsprosess, som tilbyr ledere et trygt forum der de kan prøve ut krevende ledelsesgrep. «Wallbreakers» fokuserer på hvordan motivere ansatte til å ta del i den ønskede endringen, og hvordan ulike faser av endringsprosesser krever ulike ledelsesformer.

Du vil motta kursbevis på deltagelse.

Da kurset er delfinansiert av Halsa- og Hemne kommune er 10 plasser reservert for Halsabedrifter og 10 plasser reservert for Hemnebedrifter. Blir det ledige plasser er andre også velkomne til å delta på kurset.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Mari i Halsa Næringsforening på tlf. 94 14 99 20 eller e-post dl@halsadig.no

E-postadresse: *
Your answer
Navn på deltager: *
Your answer
Navn på bedrift: *
Your answer
Hvor har du medlemsskap? *
Har du matallergier arrangøren bør vite om? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service