Zöldforgó - szemléletformáló pedagógusképzés
A  Zöldforgó Élménynap programot az élményszerű szemléletformálás és játékos környezeti nevelés mentén alkottuk meg Magyarország legnépszerűbb gyerek zenekarával, az Alma együttessel.
A program célja, hogy a gyerekeknek és a pedagógusoknak hasznos és mindennapokban is használható információkat adjunk át a jövőről, kihívásainkról és azok megoldási lehetőségeiről a fenntarthatóság témakörében. Tesszük mindezt egyszerre rendhagyó és előremutató, korszerű (technikai) eszközök használatával.

A program sikerességének egyik kulcsa a pedagógusok hatékony közreműködése.
A pedagógus kollégáknak részletes betekintést nyújtunk a program elemeibe és lehetőségek adunk ezek helyszínen történő kipróbálására is. Megismerkedhetnek a programban használt AR (kiterjesztett valóság) és VR (virtuális valóság) technológiákkal, eszközökkel és azok használatával a gyakorlatban illetve az oktatástámogató lehetőségeivel.
A képzésen történő részvétel megoldási lehetőségeket nyújt abban, hogy akár az élménynapot követően, vagy azon kívül az iskolák a mindennapokban hogyan nevelhetnek játékosan, érdekesen környezettudatos diákokat.  Iskolánként akár több pedagógus jelentkezését is várjuk, akik szeretnék tudásukat az új technológiák oktatási lehetőségeinek megismerésével gazdagítani.

A regisztrációval nyilatkozom, hogy a képzésben részt vettem és egyben hozzájárulás, hogy a megadott adatokat és a képzésen készült képeket a projekt elszámolása kapcsán felhasználja a szervező.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Dátum
MM
/
DD
/
YYYY
Pedagógus neve *
Iskola neve *
Telefonszáma
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.