Enquête MKB-Deal
Het belang van ‘meegaan met de tijd’ (ook wel digitalisering genoemd) wordt door bijna iedere ondernemer onderschreven. Maar wat daarvoor moet gebeuren en wie kan helpen om de ondernemersvraag verder uit te werken om daadwerkelijk stappen te nemen, daar schort het vaak aan. De gemeente Eindhoven, WTCE, OVE, VNO-NCW, Fontys en HTSC slaan de handen ineen om hier een versnelling in te brengen.

Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die digitalisering omarmen sneller innoveren, beter inzicht krijgen in hun klanten, nieuwe business modellen ontdekken en daarmee hun concurrentiepositie versterken. De overheid (lees: gemeente Eindhoven) wil het MKB daarbij helpen en het liefst daar waar ondernemers kansen zien. Om vast te stellen waar de meeste behoefte naar uitgaat, is een korte vragenlijst samengesteld (en deze gaat niet over technologieën die het wellicht allemaal mogelijk maken). Wij hopen dat u deze vraaglijst wilt invullen zodat we u op een later tijdstip van dienst kunnen zijn.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 5 minuten.

We zien uw vraaglijst graag voor 4 februari 2021 terug.

Uw gegevens worden bij het verwerken van het onderzoek geanonimiseerd. Uw persoonsgegevens blijven in handen van de ondernemersvereniging en worden niet met externe partijen gedeeld. Indien u vervolgstappen wilt nemen, wordt er contact opgenomen door uw ondernemersvereniging.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy