HC Zwolle Inschrijfformulier Obligatieplan
HC Zwolle wil een Blaashal realiseren. We willen dit samen doen met leden, sponsors, supporters, vrienden en vriendinnen van onze unieke vereniging. Via dit formulier kunt u inschrijven op een obligatielening die zowel gunstig is voor de vereniging als voor u.

Wij organiseren dit met ondersteuning van Obligatieplan.nl van SponsorVisie.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Er zijn 3 obligatiemogelijkheden:
Tussenstand: Er is € 506.000,- van de gewenste € 500.000,- toegezegd

(tussenstand per 2-8-2022 11.20uur).
U kunt nog steeds inschrijven. De vereniging streeft een zo breed mogelijk gedragen plan en financiering na.
Hoe werkt het?
Door een Blaashal Obligatie af te nemen staat u aan de basis van onze eigen blaashal. De Blaashal Obligatie heeft een looptijd van 10 jaar en wordt aangeboden in coupures van € 500,-, € 5.000,- of € 50.000,-. Er kunnen meerdere obligaties van meerdere coupures door één persoon of entiteit worden afgenomen. De rente is 8% per jaar en de lening wordt jaarlijks annuïtair afgelost. De lening wordt gecombineerd met een fiscaal aftrekbare jaarlijkse gift, waardoor de lening heel aantrekkelijk is voor de club, terwijl u toch een prachtig rendement maakt van ca. 2,3% per jaar.


Rekenvoorbeeld Blaashal € 500,- Obligatie bij belastingaftrekpercentage 37,05%:
U verstrekt een lening van € 500,- en ontvangt 10 jaar lang jaarlijks € 74,51 aan rente en aflossing. In totaal dus € 745,10. U schenkt jaarlijks € 27,50 en deze schenking wordt verrekend met de rente en aflossing waardoor u jaarlijks € 47,01 ontvangt. Over de gehele looptijd is dit € 470,10. Daarnaast ontvangt u, vanwege de periodieke gift, jaarlijks € 10 belastingvoordeel. Na 10 jaar heeft u € 470,10 en € 100,- belastingvoordeel ontvangen en uw inleg van € 500,- met een mooi gemiddeld rendement van 2,29%. Dankzij de jaarlijkse periodieke gift bespaart de club op deze financiering € 92.804,07 ten opzichte van een lening bij de bank tegen 3% rente. Een aanzienlijk bedrag.


De fiscale constructie
Bij dit obligatieplan wordt gebruik gemaakt van de fiscale voordelen van een periodieke gift aan een vereniging. In onderstaande video wordt de constructie toegelicht. De constructie is getoetst door een fiscalist. Hierdoor heeft u zekerheid dat de constructie door de belastingdienst wordt geaccepteerd en de jaarlijkse schenking volledig aftrekbaar is van de inkomstenbelasting. Deze constructie is niet nieuw en wordt al veel toegepast.
Obligatiekeuze *
Gewenst aantal obligaties *
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
Telefoonnummer *
Opmerkingen
Ik ga akkoord met de obligatievoorwaarden *
Met mijn registratie geef ik aan voornemens te zijn deel te nemen aan de overeenkomst tot deelname in obligatielening. Aan deze registratie kunnen geen rechten worden ontleend. De registratie is geheel vrijblijvend en schept geen verplichtingen. Naar aanleiding van deze registratie zal contact worden opgenomen voor verdere contractuele en financiële afwikkeling. Voor de totstandkoming van de overeenkomst tot deelname in obligatielening geef ik goedkeuring om mij per e-mail op de hoogte te houden van de voortgang van de obligatieuitgifte waaraan ik een bijdrage heb geleverd en mij op de hoogte te brengen van nieuwe obligatieuitgiftes.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy