POZIV ZA GLUMCE I GLUMICE

dokumentarna pozorišna predstava
EKSTREMIZAM - ЕКСТРЕМИЗАМ
- radni naziv –


Ovo je poziv za mlade glumce i glumice iz Novog Sada koji žele da rade na dokumentarnoj predstavi koji će nastati kroz kreativni proces. Ovaj poziv se odnosi na mlade koji su spremni da u pozorištu istražuju. Ovo je poziv za mlade koji imaju između 18 i 28 godina.

Tema predstave je ekstremizam. To je jedini okvir sa kojim krećemo u proces. Zanima nas šta je to ekstremizam? Zašto postoji i koji su njegovi okidači? Koji su razlozi zašto neko postaje ekstremista? Koji su razlozi zašto neko odustaje od ekstremizma? I šta onda? Zašto je ekstremizam u porastu u svetu? A u Srbiji? Koji su to stavovi i uverenja koja karakterišu ekstremizam? Koje su političke, a koje verske ideologije iza kojih se krije ekstremizam? Zašto su mladi laka meta? Šta stoji iza?

Reditelj Vojkan Arsić kreiraće predstavu kroz isktraživački i umetnički proces koji treba da artikuliše znanje, stavove i ponašanje mladih iz zajednice, aktivista i umetnika na i o ovoj temi.

Od izabranih glumaca i glumica se očekuje da sredinom oktobra započnu rad na predstavi koji će trajati do sredine decembra i obuhvatiti niz aktivnosti i svakodnevno angažovanje.

Prijava
Ime i prezime
Email adresa
Broj telefona
Facebook
Instagram
Twitter
Ko si ti?
Biografija
Molimo vas da nam se predstavite. Možete da dodate i svoj CV.
Zašto želite da učestvujete u pripremi predstave?
Ovo je najvažnije pitanje za nas. Molimo vas da nam opišete zašto želite da učestvujete? Šta vas je privuklo? Kakve ideje imate? Na koje sve načine mislite da možete da doprinesete procesu?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Centar E8. - Terms of Service - Additional Terms