Medlemskap i Vindøldalen Velforening 2017-2018
I henhold til vedtektene så kan alle bli medlem i Vindøldalen Velforening. Pris for medlemskap er 200 kr for 2 år. Innmelding (eller videreføring av gammelt medlemskap) i velforeninga gjøres ved å fylle ut skjema under. Trykk på knappen "Send" (eller "Submit") lengst ned når skjemaet er ferdig utfylt. Eventuelle spørsmål kan også rettes til post@vindoldalen.no.
Fornavn *
Your answer
Etternavn *
Your answer
Epost *
Vindøldalen Velforening kan bruke din epost til utsending av noen få viktige eposter i året, for eksempel beskjed om årsmøte og lignende.
Your answer
Medlemskap antall år *
Øvrige kommentarer (frivillig)
For eksempel, er det noen spesielle saker du vil at velforeninga skal jobbe med?
Your answer
Bekreftelse på innmelding *
Med dette bekrefter jeg at jeg ønsker å melde meg inn (eller videreføre mitt gamle medlemskap) i Vindøldalen Velforening. Jeg forplikter meg til å betale for valgt medlemskap (antall år) til bankkonto nummer 4040.13.45657 senest 1 uke etter innmelding. Husk å anmerke navn i meldingsfeltet ved betaling.
Required
Trykk på knappen "Send" (eller "Submit") under når skjemaet er ferdig utfylt. Ved vellykket innmelding vil du bli videresendt til en ny side med med teksten "Dine data har blitt registrert av Vindøldalen Velforening."
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.