Vreau să fiu ArMinion!
Salutare! Festivalul Strada Armenească revine cu o nouă ediție în 2019 și avem nevoie de ajutorul tău pentru a oferi oamenilor o experiență de neuitat. Am pregătit multe activități noi, surprize inedite și adăugăm nume noi la scenă, care credem că vor fi pe gustul tău.

Spre deosebire de participanți, tu ai șansa de a vedea cum se desfășoară lucrurile în spatele cortinei, ce presupune organizarea unui eveniment unde sunt așteptați peste 20.000 de oameni pe parcursul a 3 zile și cât de fain e să oferi oamenilor experiența asta.

Despre noi: echipă tânără și ambițioasă, uneori haotică alteori determinată să fie organizată, cu bune și cu rele la fel ca toți ceilalți. Ne place să creăm experiențe pentru cei din jur și să îmbinăm munca cu distracția.

Festivalul se desfășoară în perioada 2-4 august. Ca echipă trebuie să acoperim intervalul 07:00-24:00 în fiecare zi a festivalului. De asemenea trebuie să pregătim anumite lucruri și înainte de festival. Programul va fi discutat la interviu.

După completarea formularului vei fi contactat de unul dintre colegii noștri pentru stabilirea unui interviu. Acestea sunt toate etapele de recrutare a echipei.

Prin completarea formularului ne oferi acordul tău de a folosi datele completate. Acestea vor fi folosite numai în scopul bunei organizări pentru realizarea acestei ediții. Nu vor fi transmise mai departe niciunei terțe persoane sau entități.
Numele meu complet este *
Vârsta mea în ani împliniți este *
Mă poți găsi la următorul număr de telefon *
Mă poți găsi la această adresă de e-mail *
Hai să ne cunoaștem puțin. Aș vrea să spun despre mine că *
Îmi doresc să fiu voluntar la festival pentru că *
Am mai organizat până acum evenimente (indiferent de numărul de participanți) *
Ca voluntar primesc printre altele un goodie bag si un tricou oficial al Festivalului. Mărimea pe care o vreau pentru tricou este *
Ca voluntar primesc două mese pe zi. Sunt *
Alergii *
Pe lângă perioada festivalului (2-4 august) pot veni să ajut la pregătiri începând cu *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy