"Hur kan vi hantera stress, oro och ångest?" med Elvira Ciganda, psykiater och psykoterapeut

I den här föreläsningen får vi lära oss mer om stressbiologi och stressreaktioner vid kriser, samt strategier för stresshantering.
Varför reagerar vi som vi gör vid stress och svåra situationer liknande den vi är i nu med Corona?

Vilka uttryck kan oro och stress ta sig i kroppen?
Vad kan man göra åt ångest, oro och panik? Hur ska vi kunna ta oss igenom dessa besvärliga tider? Hur kan vi vända våra svåra känslor till hopp och glädje? Hur hittar man en vardag i allt detta svåra?

Du kommer att få tips på hur du kan hantera isolering i svåra tider via att fokusera på aktiviteter som påverkar oss positivt i vardagen. Acceptans av situationen, fysisk aktivitet, struktur i vardagen och till och med försöka känna tacksamhet mitt i allt detta är strategier som Elvira kommer att tala om.

Elvira Ciganda är psykiater (läkare) och psykoterapeut och har arbetat inom psykiatrin i Örebro län och därefter under många år inom företagshälsovården med stresshantering. Elvira kom till Sverige 1976 från Uruguay i Sydamerika och bodde därefter i Sverige med sin familj under drygt fyrtio år.
Sedan ett år tillbaka har Elvira och familjen flyttat till Barcelona och hon är numer medlem i SWEA Barcelona. Elvira fortsätter att arbeta som terapeut och coach och kan nås på email: elviraciganda@mac.com


TID: Torsdag 23 april, 16.00 Stockholm, 15.00 London, 10.00 New York, 7.00 San Francisco

ANMÄL dig nedan - glöm inte klicka SKICKA - SEND!

Har du frågeställningar runt ovanstående ämnen som du vill att Elvira tar upp under webbinariet, skriv dem gärna under sista frågan i anmälningsformuläret nedan.

Detta är ett webbinarium för Sweor som är betalande medlemmar.

Självklart så spelar vi in och delar en länk med alla anmälda efter webbinariet.



Varmt välkommen!

SWEA International


Frågor?
Maila Anna Bril, Ansvarig Sociala Medier, Kommunikationskommittén, SWEA International
annabrilsm@gmail.com


Hur går det till?

Vi kommer att använda webbinarie-verktyget Zoom. Du kommer att få en länk till webbinariet dagen innan, via email.

Håll utkik!
Förnamn *
Efternamn *
Email: *
SWEA Avdelning (skriv bara namnet på staden/landet, inte SWEA): *
Om du har funderingar eller frågor runt stress, oro eller ångest, så skriv dem gärna här:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy