Programare Audiență în cadrul Centrului de Proiecte Educaționale și Sportive București - PROEDUS
Programarea/ reprogramarea se face în ordinea solicitărilor transmise prin completarea următorului formular. Prin audiență, în sensul legislației naționale și europene se înțelege întrevederea acordată unui solicitator persoană fizică sau juridică de către o persoană cu funcţie de răspundere în cadrul Centrului de Proiecte Educaționale și Sportive București - PROEDUS. Audiențele se vor derula în programul menționat și se vor derula la sediul instituției din Strada Constantin Noica nr. 159, Sector 6, București.

Persoanele care solicită o audiență pentru soluționarea unei probleme ce nu intră în atribuțiile și competențele Centrului de Proiecte Educaționale și Sportive bucurești - PROEDUS pot fi îndrumate către autoritățile publice locale sau centrale abilitate.

Confirmarea audienței se va realiza prin intermediul emailului sau telefonic de către un reprezentant al Serviciului Relații Publice, Comunicare și IT din cadrul instituției.

Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București - PROEDUS respectă prevederile Reglamentului nr.679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, precum și normele de aborgare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind protecția datelor).

Email address *
Nume și prenume solicitant *
Your answer
Număr de telefon *
Your answer
Data la care se dorește audiența *
MM
/
DD
/
YYYY
Ziua când se dorește audiența *
Un reprezentat al Serviciului Relații Publice, Comunicare și IT vă va contacta ( prin email sau telefonic) pentru confirmarea audienței.
Descrieți pe scurt situația pentru care se solicită audiența *
Pentru a facilita și a putea contacta persoanele în măsură să vă soluționeze situația propusă, vă rugăm să prezentați pe scurt situația pentru care doriți să realizați audiența. Vă reamintim că instituția noastră poate realiza audiențe pentru situațiile ce intră în atribuțiile și competențele oricărui compartiment. Nu vor putea fi soluționate situații ce nu intră în obiectul de activitate al PROEDUS.
Your answer
Îmi exprim acordul ca datele cu caracter personal menționate mai sus să fie utilizate de către reprezentanții PROEDUS doar în acțiunea în cauză, cu respectarea prevederilor legale. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms